Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben aktardan almıştım doktor önermiştiOrdanmı aldınız acaba
Doktor hayıt otu tohumu al demişti.hayıt otu tohumu aldım yıkayıp bir yemek kaşığı kaynamış suyun içine attım demleyip içtim ama çok kötü bir tadı var bir ay yapabildimÇay mı tentürü mü aldnız markası nedir acaba ben günde 2 kere 2 tatlı kaşığı tentür içiyorum
Evet olmuştu bendede benim çok aşırı ağrımda oluyordu adette dayanılmayacak kadar.ondan sonra hafifledi ağrı kesiciyle geçiyorAynen ben meyvesuyu ile içiyorm ve bikaç gndür adet olckmşm gbi kasık ağrım karn ağrısı gbi bseym var baskı yapıo yumurtalık sanki sizdede oldumu acaba yan etkimi ediyor yoksa iyi bseymi bilemedm birde akşamları civanperçemi içmeye basladım
O nu bilmiyorum cnm hiç ben doktor söylediği için kullanmıştımO ağrının sebebi kötü biseymi acaba sopan suyu içierkende kasık ağrıısı yapıyordu adetme daha varken bazı yerlerde bazı kişilern hormonlarnı yükseltmiş hamile kalamamş oyuzden biraz tırsarak içiyorm Allah büyük
Hamilelik için mi kullanıyorsunuzAnladm tesekkr ederm inş çikolata kisti bu sefer bitecek ne illet biseymiş 3 sene bıktm
Yok canım öylesine hamile kalmama yardımcı olur diye içmiştim. Ben immunat marka alışmıştımTentür diyor sıvı bişey Kilon kDar damla seklinde içiysun gnlük bnmde adetme 15 gn feln var soğan suyundaki gbi kasık ağrıdı yapıyor ara ara kist içinmi kullndnız gctmi acaba
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahHmm bende burdan biri yazmş karahanoğlu die reklam mı yaptı gercekmi blmiyorm instagramdan inceledm aldım artık