• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mlknlbt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
104
73
28
26
Arkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı

Ben bu ay kullanıyorum bal propolis ve hayıt. Sonuç ne olacak ben de merak ediyorum

Arkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
Merhabalar ınstagramda mucize doğadan diye bir sayfa var gebelik seti satıyor hiç duydunuz mu acaba guvenilir olur mu hamile kalmak isteyenler pco olanlar veya hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar kullaniyormus buraya atıyım kullananlar duyanlar yorum yazarsa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20191209-011111.jpg
    Screenshot_20191209-011111.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 80
Hayıt nerden aldıniz direk suyu olarak mi aldınız yoksa hayıt otu tohumu alıp kendiniz mi yapıyorsunuz
Aktardan tohum şeklinde aldım kendim demleyip içiyorum akşamları. 10 gün kadar devam edip sonra bırakmayı düşünüyorum

Ben galiba hayitla kaldim😊 hayit tohumu olarak alip ezdim bi cay kasigi kaynamis suya atip 10 15 dk demledim.( hic su ile beraber kaynatmadan) ilk ay kullandigimda 32 gunde geldi regl.. oncesi 38 39 45 seklindeydi.. diger ay regl bitince yeniden kullandim ama cok duzenli ictim diyemem o ay hamile kalmisim

Aktardan aldım ben sabahları kalkar kalkmaz arı bolen sütü alıcam 15 20 dakika sonra bir çay bardağı yarısı hayıt suyu yarısını normal su öğlen yemeğinden sonra da aslan pençe çayı içiçem

Merhabalar ınstagramda mucize doğadan diye bir sayfa var gebelik seti satıyor hiç duydunuz mu acaba guvenilir olur mu hamile kalmak isteyenler pco olanlar veya hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar kullaniyormus buraya atıyım kullananlar duyanlar yorum yazarsa sevinirim
Ben beralife sayfasından almıstım kesınlikle hormonları duzenlıyor 28 günde günü şaşmadan adet oldum

Ben de yanıklar baharattan aldım. Ekstrakt olarak. Amh kürü diye satıyorlar. Benim yumurta sayım az. Daha 2 hafta oldu inş işe yarar.

inst. tup_bebegim sayfasında ki kişi evde macun yapımı veriyor hayıt tohumlu falan c life gibi bi isterseniz göz gezdirin, mesaj atarsanız hemen dönüyor

Bekarım hayıt meyveli macun ve sadece bir bardak çayıyla adetim öyle düzeldiki anlatamam normalde çok az sürerdi ama şimdi daha uzun sürdü hemde toplasanız 2kaşık yemişimdir bence mucizevi bi ürün
Herbalist bana şişede satılan suyunu alsan daha etkili demişti ve ısrarla macunu önerdi adetim biterse devam edicem

Adetim duzenli hormonlarim normal. Yumurta kalitem iyi degil. Hayit kullansam bu konuda bir faydasi varmidir? Fikri olan varmi?

Back