Cnm çok Teşekkür ediyorum ben sana içim ferahladı sanki . Allah kucağına almayı nasip etsin . Benim hep istediğim şey hamile kalınca o doktora gidip hani hamile kalamazdım şuan hamileyim insan tüccarları diye bağırmak . İnan çok isterim . Git o doktora evet git mutlaka ve seni üzdüğü için git . Bana da kısmet olursa hamilelik bende gideceğim kendime söz verdim çünkü benim 7 ayımı çaldı o doktor daha çok stres yaptım o duyduklarımdan sonraSoğan kürü pkoya faydalı canım onunla hiç zaman kaybetme eğer tek sorunun fsh ise hiç kafana takma hayıtı düzenli kullan fsh 30 u bile düşürmüş 13 ne ki banada doktor aynı o şekilde yaklaştı saatlerce ağladım sonra düşünmeyi bıraktım fsh stresten de yükselebilir hayıtı kullan olursa olur olmazsa olmaz gibi düşünmeye çalış aklını başka şeylerle meşgul et hayatının merkezine bebek fikrini yerleştirme yani
Şu an bana tedavi olmadan asla çocuk olmaz diyen doktora gidiyorum yüzünün alacağı hali merak ediyorum yani :)
Evet cnm tek sorunum fsh yüksekliği. Rahim tertemiz çok şükür .Soğan kürü pkoya faydalı canım onunla hiç zaman kaybetme eğer tek sorunun fsh ise hiç kafana takma hayıtı düzenli kullan fsh 30 u bile düşürmüş 13 ne ki banada doktor aynı o şekilde yaklaştı saatlerce ağladım sonra düşünmeyi bıraktım fsh stresten de yükselebilir hayıtı kullan olursa olur olmazsa olmaz gibi düşünmeye çalış aklını başka şeylerle meşgul et hayatının merkezine bebek fikrini yerleştirme yani
Şu an bana tedavi olmadan asla çocuk olmaz diyen doktora gidiyorum yüzünün alacağı hali merak ediyorum yani :)
Bu arada sen kaç yaşındasınSoğan kürü pkoya faydalı canım onunla hiç zaman kaybetme eğer tek sorunun fsh ise hiç kafana takma hayıtı düzenli kullan fsh 30 u bile düşürmüş 13 ne ki banada doktor aynı o şekilde yaklaştı saatlerce ağladım sonra düşünmeyi bıraktım fsh stresten de yükselebilir hayıtı kullan olursa olur olmazsa olmaz gibi düşünmeye çalış aklını başka şeylerle meşgul et hayatının merkezine bebek fikrini yerleştirme yani
29 yaşındayım canım hayıt inşallah sanada şifa olsun :) gittim hani hamile kalamazdım dediğimde ben sana imkansız demedim zor dedim elini çabuk tut dedim diye lafı çeviriyor :) şimdi vitamin folik asit yazdı bakalım darısı basına canımCnm çok Teşekkür ediyorum ben sana içim ferahladı sanki . Allah kucağına almayı nasip etsin . Benim hep istediğim şey hamile kalınca o doktora gidip hani hamile kalamazdım şuan hamileyim insan tüccarları diye bağırmak . İnan çok isterim . Git o doktora evet git mutlaka ve seni üzdüğü için git . Bana da kısmet olursa hamilelik bende gideceğim kendime söz verdim çünkü benim 7 ayımı çaldı o doktor daha çok stres yaptım o duyduklarımdan sonra
Bende 27 yaşındayım cnm . Ohhhh çok iyi yapmışsın çok sevindim inan bana içim rahatladı :) inşallah banada nasip olur . Cnm benim bat 13 ocak hayıt a ne Zaman başlıycam bilgi verir misin Nasıl oluyor ?29 yaşındayım canım hayıt inşallah sanada şifa olsun :) gittim hani hamile kalamazdım dediğimde ben sana imkansız demedim zor dedim elini çabuk tut dedim diye lafı çeviriyor :) şimdi vitamin folik asit yazdı bakalım darısı basına canım
İnşallah adet olmazsın ama olursan adetin bittiği gün başla aktarda tohum gibi satılıyor ya bir çay kaşığı kadarını havanda biraz dövdüm çok ezmeden sonra onu kaynamış suyun içine atıp 5 dk bekletip süzüp içtim sabah akşam aç karnına. Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yedim ayrıca.Bende 27 yaşındayım cnm . Ohhhh çok iyi yapmışsın çok sevindim inan bana içim rahatladı :) inşallah banada nasip olur . Cnm benim bat 13 ocak hayıt a ne Zaman başlıycam bilgi verir misin Nasıl oluyor ?
İnşallah olmam . Sabah akşam aç karna mı ? Ya ben çalışıyorum inşallah yetiştiririm . İşten 8 de çıkıyorum gittiğim gibi de yemek telaşı ;( ne yapıcam ben ;( teşekkür ederim cnm çok sağol bana dua et ne olurİnşallah adet olmazsın ama olursan adetin bittiği gün başla aktarda tohum gibi satılıyor ya bir çay kaşığı kadarını havanda biraz dövdüm çok ezmeden sonra onu kaynamış suyun içine atıp 5 dk bekletip süzüp içtim sabah akşam aç karnına. Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yedim ayrıca.
İlk ay yumurtlama gününe kadar içmiştim hamile kalırsam belki bebeğe zararı olur diye ama araştırdım zararı yokmuş bu ay adet bittikten bata kadar içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım
Bu arada 1 su bardağı su mu olacak ? Yani 1 çay kaşığı hayıt tohumunu ezdikten sonra kaynattığın suya atıp içeceğimİnşallah adet olmazsın ama olursan adetin bittiği gün başla aktarda tohum gibi satılıyor ya bir çay kaşığı kadarını havanda biraz dövdüm çok ezmeden sonra onu kaynamış suyun içine atıp 5 dk bekletip süzüp içtim sabah akşam aç karnına. Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yedim ayrıca.
İlk ay yumurtlama gününe kadar içmiştim hamile kalırsam belki bebeğe zararı olur diye ama araştırdım zararı yokmuş bu ay adet bittikten bata kadar içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım
Cnm msj larımı görmedin sanırım . Hayıt tohumu ile ilgili olarak hap kullansam onun hapı varmış ne dersin ne yapsam bilemedimİnşallah adet olmazsın ama olursan adetin bittiği gün başla aktarda tohum gibi satılıyor ya bir çay kaşığı kadarını havanda biraz dövdüm çok ezmeden sonra onu kaynamış suyun içine atıp 5 dk bekletip süzüp içtim sabah akşam aç karnına. Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu yedim ayrıca.
Evet canım aynen öyle 1 su bardağı suya olacak kaynadıktan sonra at ben o şekilde kullandım hapını bilmiyorumBu arada 1 su bardağı su mu olacak ? Yani 1 çay kaşığı hayıt tohumunu ezdikten sonra kaynattığın suya atıp içeceğim
Tmm cnm çok teşekkürlerEvet canım aynen öyle 1 su bardağı suya olacak kaynadıktan sonra at ben o şekilde kullandım hapını bilmiyorum
Sen kullan 3 ay içinde olacağına inanıyorum çoğu kişinin öyle olmuş müjdeli haberini bekliyorumTmm cnm çok teşekkürler
Amin cnm inşallahSen kullan 3 ay içinde olacağına inanıyorum çoğu kişinin öyle olmuş müjdeli haberini bekliyorum
merhaba nasıl hazırlanıyor öğrenebilir miyim? bir de reglin kaçıncı günü başlanmalı? sağlıklı hayırlı doğumlar olsunEkim ayında hormon testlerim fsh 13 tü doktorum tedavi olmadan çocuk sahibi olamazsın yumurta rezervi azalma var dedi ama hiç oralı olmadım çünkü Allah'ın mucizelerine inandım hayıt otu tohumu benim mucizem oldu kullandığım ikinci ay hamile kaldım
Aktardan tohum olarak aldım her sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce suda kaynatıp içtim tavsiye ederim
Hayıt tohumunu biraz havanda dövüyorsun kaynamış suyun içine (1 bardağa 1 çay kaşığı) atıp 5 dk bekletip içiyorsun sabah akşammerhaba nasıl hazırlanıyor öğrenebilir miyim? bir de reglin kaçıncı günü başlanmalı? sağlıklı hayırlı doğumlar olsun
çok teşekkür ederim :) peki ne zaman bırakmak gerekHayıt tohumunu biraz havanda dövüyorsun kaynamış suyun içine (1 bardağa 1 çay kaşığı) atıp 5 dk bekletip içiyorsun sabah akşam
Teşekkür ederim sanada şifa olsun
Adet olduğum zaman bırakmıştım diğer ay adet olmadım adet günümde test pozitif görünce bıraktımçok teşekkür ederim :) peki ne zaman bırakmak gerek
anladım canım regl günleri yapılmıyor yani tamam çok teşekkür ederim ben de bu ay başlayayım o zaman, 15'inde reglim bitiyor ertesi günü başlarım. hamileliğin güzel sağlıklı geçsin bebeğin anneli babalı sağlıkla büyüsün inşallah :)Adet olduğum zaman bırakmıştım diğer ay adet olmadım adet günümde test pozitif görünce bıraktım
Teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsinanladım canım regl günleri yapılmıyor yani tamam çok teşekkür ederim ben de bu ay başlayayım o zaman, 15'inde reglim bitiyor ertesi günü başlarım. hamileliğin güzel sağlıklı geçsin bebeğin anneli babalı sağlıkla büyüsün inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?