• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt suyu kullananlar

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Kizlar merhaba, gebelik istiyoruz ama olmuyo yaklasik 3,5 yildir ugrasiyorum. Polikistik over hastasiyim ve yumurtlama sorunum var. Ilacsiz adet olamiyorum. Yumurtlayabilsem adet gorebilsem sansimin daha yuksek oldugunu dusunuyorum. Hayit suyunun cok faydasini goren olmus. Adetlerini duzene sokan arkadaslar yardimci olabilir misiniz. Nasil kullandiniz kac gun kullandiniz gebelikle sonuc alan oldu mu. Yardim edin lutfen, Sifasi Allahtan vesile olsun en azindan

Cnm 1 ay kullandim.
Adet sancilarim icin iyi geldi. Ama hamile kalani da cok duydum. Ben tohumunu kullandim suyunun nasil kullanildigini bilmiyrm

Peki kullanmaya başladıktan sonra değişimler yaşadınız mı? Benim 1 hafta oldu başlayalı ve şişkinlik yaptı sanki hamileymişim gibi şişti karnım bir de akıntıyı durdurdu, normal midir acaba

Ben bu hayıt tohumunu fsh düşürmek için çok iyi geldiğini duymuştum ama kullanmadım hiç net bilgi edinmedim çünkü

benim de bilgim int ve buradan oldu, fsh düşürmek için başladım ama dediğim gibi aşırı şişkinlik yaptı, kullananların tecrübeleri nedir acaba

Ben hapını kullanıyorum agnucaston diye . Yaklaşık bir ay olcak. Daha şimdilik bir etkisini göremedim 2. Aydır adet göremiyorum pko var

Bnde damlasını kullandım adetim bitikten bir gün sonra başladım Dr o ay ilk çatlama iğnesi yapacaktı ve yumurtam 15 mm di iki gün sonra gel Dedi aynı kullanmaya devam ettim sabah akşam iki gün sonra gittigimde 24mm olmuştu doktorda şaşirmişti ignemi oldum o ay hamile kaldım ama düşük yaşadım sonra bu incir hayıt damlası vs kullanmayı biraktim sadece iğneye devam ettim beşinci ignemi olucaktim ki evde çatlama testi yaptım ve yumurtam kendi kendine çatlamişti igne olmadım ve şimdi sekiz haftalık hamileyim rabbim inşanlah siZlerede nasip eder :)

Ben hayıt suyuyla hamile kaldım ama bu damla olanıyla sabah aç karnına 15 damla akşam aç karnına 15 damla olmak üzere toplamda 1 günde 30 damla olarak çay bardağının içine damlatıp yarısına yada tamamına kadar su koyup güzelce içtim :)

Ben hayıt suyuyla hamile kaldım ama bu damla olanıyla sabah aç karnına 15 damla akşam aç karnına 15 damla olmak üzere toplamda 1 günde 30 damla olarak çay bardağının içine damlatıp yarısına yada tamamına kadar su koyup güzelce içtim :)
Aa çok içmişsin BN inciri kaynatıp sabah aç karna akşam tok karna içerdim içinede üç dört damla damlatırdım

Ben hayıt çiçeği balını kullandım kürtajdan sonra 2 buçuk ay. Ve korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım şükürler olsun balın rengi simsiyah olmalı doğal olanı ve beklemiş olanı öyle olurmuş daha makbulmuş..

Aa çok içmişsin BN inciri kaynatıp sabah aç karna akşam tok karna içerdim içinede üç dört damla damlatırdım
Senin kullandığın daha esanslıymış demekki benimki hayıt suyu ekstraktı olarak geçiyordu ve aldığım aktarda o şekilde kullanmamı istedi prospektüsünde de o şekilde yazıyordu

Senin kullandığın daha esanslıymış demekki benimki hayıt suyu ekstraktı olarak geçiyordu ve aldığım aktarda o şekilde kullanmamı istedi prospektüsünde de o şekilde yazıyordu
Canm bende 1 buçuk aydr kullaniyorum suyu..yanında da arı sutu kapsülü ...... regl sancisi ve ön belirtilerini ortadan yok etti .....Sen ne kadar sürede hamile kaldin?

Canm bende 1 buçuk aydr kullaniyorum suyu..yanında da arı sutu kapsülü ...... regl sancisi ve ön belirtilerini ortadan yok etti .....Sen ne kadar sürede hamile kaldin?
Ben kullandığım ay hamile kaldım canım hayıt suyu diyorum ama tabi ben hayıt suyunu kullanmadan önce 17 kilo verdim kilonunda çok etkisi oluyor bence

Hanımlar bende hayit suyuna başladım birinci şişe bitti ikinciye başladım tadı daha değişik geldi. Bu durumu yaşayan var mı? Marka mecitefendi

kızlar bende sali günü akşam başladım mecitefendi hayıt suyuna çarşamba günü sabah akşam içtim ama rahim kısmımda ağı yaptı acaba etki ediyor diyemi oldu sizde bu tarz ağrılar oldu mu

Ekim ayında hormon testlerim fsh 13 tü doktorum tedavi olmadan çocuk sahibi olamazsın yumurta rezervi azalma var dedi ama hiç oralı olmadım çünkü Allah'ın mucizelerine inandım hayıt otu tohumu benim mucizem oldu kullandığım ikinci ay hamile kaldım
Aktardan tohum olarak aldım her sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce suda kaynatıp içtim tavsiye ederim

Ekim ayında hormon testlerim fsh 13 tü doktorum tedavi olmadan çocuk sahibi olamazsın yumurta rezervi azalma var dedi ama hiç oralı olmadım çünkü Allah'ın mucizelerine inandım hayıt otu tohumu benim mucizem oldu kullandığım ikinci ay hamile kaldım
Aktardan tohum olarak aldım her sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce suda kaynatıp içtim tavsiye ederim
belki tohumu daha faydalıdır çalışınca herşey pratik olsun istiyorsun inşallah bizlerde burdan hamilelik haberimizi verebiliriz.

Cnm gerçekten fsh 13 müydü senin . Benim ağustos ta yaptırdığım hormon sonuçlarımda fsh 13,94 çıkmıştı . Özelde yaptırmıştım . Oradaki doktor da bana sana söylenildiği gibi çok zor hamile kalırsın tedaviye başlayalım Zaman kaybetmeden dedi. Neye uğradığımı şaşırmıştım ruh halimi düşünebiliyorsundur. Ama ben çok üzüldüm ne yazık ki . Daha sonra eşim devlete gidelim dedi oradaki doktor ise bana bu değer ile hamile kalanlar var 1 sene olana kadar deneyin olmazsa gelin dedi. Kafam o kadar çok karıştı ki . 7. Aya gireceğim hala yok bebiş :KK12:geçen ay soğan kürü yapmıştım bat 13 ocak bekliyorum ama umudum tükendi artık :KK43:

Cnm gerçekten fsh 13 müydü senin . Benim ağustos ta yaptırdığım hormon sonuçlarımda fsh 13,94 çıkmıştı . Özelde yaptırmıştım . Oradaki doktor da bana sana söylenildiği gibi çok zor hamile kalırsın tedaviye başlayalım Zaman kaybetmeden dedi. Neye uğradığımı şaşırmıştım ruh halimi düşünebiliyorsundur. Ama ben çok üzüldüm ne yazık ki . Daha sonra eşim devlete gidelim dedi oradaki doktor ise bana bu değer ile hamile kalanlar var 1 sene olana kadar deneyin olmazsa gelin dedi. Kafam o kadar çok karıştı ki . 7. Aya gireceğim hala yok bebiş :KK12:geçen ay soğan kürü yapmıştım bat 13 ocak bekliyorum ama umudum tükendi artık :KK43:
Soğan kürü pkoya faydalı canım onunla hiç zaman kaybetme eğer tek sorunun fsh ise hiç kafana takma hayıtı düzenli kullan fsh 30 u bile düşürmüş 13 ne ki banada doktor aynı o şekilde yaklaştı saatlerce ağladım sonra düşünmeyi bıraktım fsh stresten de yükselebilir hayıtı kullan olursa olur olmazsa olmaz gibi düşünmeye çalış aklını başka şeylerle meşgul et hayatının merkezine bebek fikrini yerleştirme yani
Şu an bana tedavi olmadan asla çocuk olmaz diyen doktora gidiyorum yüzünün alacağı hali merak ediyorum yani :)

Back