• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt suyu adeti düzenler mi?

Brownimm

Hayatımın Aşkı 2 Erkek..
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
831
3
46
Ordu
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben adet düzensizliği yaşıyorum. Siteden internetten de bazı araştırmalar yaptım fakat net bir bilgi elde edemedim. Hayıt suyunu kullanıp adeti gerçekten düzene giren var mı acaba. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Son düzenleme:
anlaştık burda buluşuyoruz:)
ben önce kısaca durumumu özetleyim:
uzun zamandır pko vardı bende ama öyle aman aman bi tedavi görmedim 6 ay diane kullandım,sonra bi sekiz ay kadar diamne ve glifor kullandım ama yine düzensizdi..sonra düğün yaklaşınca bıraktım tedaviyi.o ay 15 gün soğan suyu içtim ama bir damla dahi akıntım olmadı:(
evliliğimin altıncı ayında artık doktora gittim 4 ay falan adet olmadım çünkü:S yine aynı tedaviyi önerince bende kendi kendime üç ay zaman verdim..soğan suyu ve hayıtı birliklte kullandım.ilk günden itibaren koyu kahve hatta siyaha yakın akıntılarım oldu.soğanın ikinci ayında ise bahsettiğin gibi beyaz akıntılarım oldu..galiba iltihapmış öyle okumuştum bende forumda ..sen bebek için kullanmıyosun anladım:)) o zaman sana tavsiyem soğanı yalnız kullanma çinki gerçektende hayıt inanılmaz bi bitki.hormon bozukluğun varsa -ki zannediyorum adet düzensizliğin hormon bozukluğundan kaynaklı- kesinlikle hayıta devam et derim:))

Canım ben hayit tohumu değil de suyunu aldım bundan bir ay önce felan.. 5-6 gün içtim baktim bir şey yok hiçbir etki göremiyorum brıaktım ve ondan bir hafta sonra da soğan suyuna başladım ve onu da 10 gün kullandım 2 gün öncede onu da bıraktım..
Hayit suyuyla ilgili pek bir bilgim yok bazı yerlerde bir şeyi yükseltiyormuş diye okuyunca bıraktım kullanmadım açıkcası..
Adetlerim çok düzensiz canım adet olamıyorum kaç aydır bu durum beni çok bunaltıyor ya:14: :14: karnım o kadar şiş ki bunaldım artık :14::14:
Hayit suyunu kullanmayalımıyım sence

açıkçası ben hayıta ve soğan suyuna başlarken hormon testi yaptırmadım o yüzden sana tavsiyem sen bi test yaptırıp ondan sonra başla..ve kaybedeceğin bişey olmaz sanırım ya bir ay falan kullan ..sonra tekrar test yaptır .böylece hormonlarını takip edebilirsin hayıtla beraber..ama inanki hayıt gerçekten mucize:) suyundan ziyade tohumunu tavsiye ederim bende suyunu aldım denedim ama bi bardak içtim sadece tohumu daha etkili olur gibi geldi bana..bu arada hayıtı içmeye başladıktan tam 30 gün sonra adet olmuştum ben..hemde dört ay boyunca adet olmamışken..dene bence..

açıkçası ben hayıta ve soğan suyuna başlarken hormon testi yaptırmadım o yüzden sana tavsiyem sen bi test yaptırıp ondan sonra başla..ve kaybedeceğin bişey olmaz sanırım ya bir ay falan kullan ..sonra tekrar test yaptır .böylece hormonlarını takip edebilirsin hayıtla beraber..ama inanki hayıt gerçekten mucize:) suyundan ziyade tohumunu tavsiye ederim bende suyunu aldım denedim ama bi bardak içtim sadece tohumu daha etkili olur gibi geldi bana..bu arada hayıtı içmeye başladıktan tam 30 gün sonra adet olmuştum ben..hemde dört ay boyunca adet olmamışken..dene bence..

bende şuan 2 ayı geçen bir süredir olmuyorum canım..
bir kadın için gerçekten çok strestli sıkıntılı bir durum bu..
randevum var zaten doktora gidicem canım ama insan hap ilaç değil de doğal yollarla çözmek istiyor böyle şeyleri
ne yapcağımı bilmiyorum ya Allah hepimize şifa versin..
sen nasılsın peki şimdi iyi misin adetlerin her ay geliyor mu :26::26:

:)) soğan ve hayıt ikisinide aynı gün başladım zaten ve tam 30 gün sonra adet oldum ağrısız sancısız:D
ikinci ay yine soğanıda yaptım hayıtla beraber ama bu defa soğanı 10 gün içtim ama o ay adet olmadım ..ama hamile kaldığım için olmadım:D ve bu hafta inşallah keseyi görmeyi umuyoruz:DD yani hamile kalmasam düzene girmiş demekti..:D

:)) soğan ve hayıt ikisinide aynı gün başladım zaten ve tam 30 gün sonra adet oldum ağrısız sancısız:D
ikinci ay yine soğanıda yaptım hayıtla beraber ama bu defa soğanı 10 gün içtim ama o ay adet olmadım ..ama hamile kaldığım için olmadım:D ve bu hafta inşallah keseyi görmeyi umuyoruz:DD yani hamile kalmasam düzene girmiş demekti..:D

canımm çok sevindim senin adına ya maşallahh :nazar::nazar:
sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğinii :49: :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
canım o zaman ben bir hafta daha bekleyeyim eğer yine adet olmazsam hayıte başlarım ama nasıl kullanmayalım hayıtı canımm kaç gün ne kadar ara veremelimiyim ??
çok soru sorup sıkmamışıtırım seni inşallah canım hamile hamile kafanı da bulandırıp yordum

çooookteşekkür ederim :)) teyzesi ne demek seve seve yardımcı olmaya çalışıyorum ben sana:))
bence doktora git bakalım bi testlerini yaptır..sonra eğer istersen bi süre hayıtı denersin ilaca başlamadan..ilaçla beraber kullanılıyormu bilmiyorum çünkü..
ben şöyle kullandım: soğanı biliyosundur zaten hazırlanmasını iki bardak klorsuz su kaynatıp bi soğanı4e bölüp içine atıp beş dakika kaynattım ılınınca süzüp içtimbu ilk kürümü 15 gün devam ettim .hayıtı ise aktardan hayıt tohumunu alıp kaynamış bi bardak suya bir tatlı kaşığı atıp ağzını kapatıp demledim (ama kaynatmadım sadece kaynamış, altını kapattığım suya attım yani) sonra süzüp içtim..soğanla beraber içerken günde bir bardak içtim soğan kürü bitince sabah ve akşam birer bardak olmak üzere günde iki bardak içtim..tadı biraz kötü ama inan değiyor

çooookteşekkür ederim :)) teyzesi ne demek seve seve yardımcı olmaya çalışıyorum ben sana:))
bence doktora git bakalım bi testlerini yaptır..sonra eğer istersen bi süre hayıtı denersin ilaca başlamadan..ilaçla beraber kullanılıyormu bilmiyorum çünkü..
ben şöyle kullandım: soğanı biliyosundur zaten hazırlanmasını iki bardak klorsuz su kaynatıp bi soğanı4e bölüp içine atıp beş dakika kaynattım ılınınca süzüp içtimbu ilk kürümü 15 gün devam ettim .hayıtı ise aktardan hayıt tohumunu alıp kaynamış bi bardak suya bir tatlı kaşığı atıp ağzını kapatıp demledim (ama kaynatmadım sadece kaynamış, altını kapattığım suya attım yani) sonra süzüp içtim..soğanla beraber içerken günde bir bardak içtim soğan kürü bitince sabah ve akşam birer bardak olmak üzere günde iki bardak içtim..tadı biraz kötü ama inan değiyor

Canım benim çoook teşekkür ederim sana ne kadar teşekkğr etsem az..
bir hafta bekleyeceğim ondan sonra doktora gidceğim ondan sonra da hayite başlarım..
bir gelişme olursa mutlaka haber veririm sana inşallah işe yarar canım ya

canım hayıtın hapını al bende bır dahakı adetımde baslıcam hayıt + metformın duzene sokar ınsallah bır cok arkadasımız kullandı hayıtın hapını ben tohumunu ıcmıstım prolaktınımı yukseltmıstı cesaret edıpte bır daha ıcemedım valla hapı daha ıyı dıye duydum

canım hayıtın hapını al bende bır dahakı adetımde baslıcam hayıt + metformın duzene sokar ınsallah bır cok arkadasımız kullandı hayıtın hapını ben tohumunu ıcmıstım prolaktınımı yukseltmıstı cesaret edıpte bır daha ıcemedım valla hapı daha ıyı dıye duydum

canım bende adet olamyı bekliyorum işte inşallah olursam baslıcam bende

Hayıtın adeti geciktirmesi de normal mi acaba ben hep 15 de bir olıyordum şimdi 24 gündür olmadım düzene mi giriyor demek bu acaba 😀

Back
X