Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta burdan devam edebiliriz istersen :)
anlaştık burda buluşuyoruz:)
ben önce kısaca durumumu özetleyim:
uzun zamandır pko vardı bende ama öyle aman aman bi tedavi görmedim 6 ay diane kullandım,sonra bi sekiz ay kadar diamne ve glifor kullandım ama yine düzensizdi..sonra düğün yaklaşınca bıraktım tedaviyi.o ay 15 gün soğan suyu içtim ama bir damla dahi akıntım olmadı
evliliğimin altıncı ayında artık doktora gittim 4 ay falan adet olmadım çünkü:S yine aynı tedaviyi önerince bende kendi kendime üç ay zaman verdim..soğan suyu ve hayıtı birliklte kullandım.ilk günden itibaren koyu kahve hatta siyaha yakın akıntılarım oldu.soğanın ikinci ayında ise bahsettiğin gibi beyaz akıntılarım oldu..galiba iltihapmış öyle okumuştum bende forumda ..sen bebek için kullanmıyosun anladım:)) o zaman sana tavsiyem soğanı yalnız kullanma çinki gerçektende hayıt inanılmaz bi bitki.hormon bozukluğun varsa -ki zannediyorum adet düzensizliğin hormon bozukluğundan kaynaklı- kesinlikle hayıta devam et derim:))
açıkçası ben hayıta ve soğan suyuna başlarken hormon testi yaptırmadım o yüzden sana tavsiyem sen bi test yaptırıp ondan sonra başla..ve kaybedeceğin bişey olmaz sanırım ya bir ay falan kullan ..sonra tekrar test yaptır .böylece hormonlarını takip edebilirsin hayıtla beraber..ama inanki hayıt gerçekten mucize:) suyundan ziyade tohumunu tavsiye ederim bende suyunu aldım denedim ama bi bardak içtim sadece tohumu daha etkili olur gibi geldi bana..bu arada hayıtı içmeye başladıktan tam 30 gün sonra adet olmuştum ben..hemde dört ay boyunca adet olmamışken..dene bence..
:)) soğan ve hayıt ikisinide aynı gün başladım zaten ve tam 30 gün sonra adet oldum ağrısız sancısız![]()
ikinci ay yine soğanıda yaptım hayıtla beraber ama bu defa soğanı 10 gün içtim ama o ay adet olmadım ..ama hamile kaldığım için olmadımve bu hafta inşallah keseyi görmeyi umuyoruz
D yani hamile kalmasam düzene girmiş demekti..
![]()
çooookteşekkür ederim :)) teyzesi ne demek seve seve yardımcı olmaya çalışıyorum ben sana:))
bence doktora git bakalım bi testlerini yaptır..sonra eğer istersen bi süre hayıtı denersin ilaca başlamadan..ilaçla beraber kullanılıyormu bilmiyorum çünkü..
ben şöyle kullandım: soğanı biliyosundur zaten hazırlanmasını iki bardak klorsuz su kaynatıp bi soğanı4e bölüp içine atıp beş dakika kaynattım ılınınca süzüp içtimbu ilk kürümü 15 gün devam ettim .hayıtı ise aktardan hayıt tohumunu alıp kaynamış bi bardak suya bir tatlı kaşığı atıp ağzını kapatıp demledim (ama kaynatmadım sadece kaynamış, altını kapattığım suya attım yani) sonra süzüp içtim..soğanla beraber içerken günde bir bardak içtim soğan kürü bitince sabah ve akşam birer bardak olmak üzere günde iki bardak içtim..tadı biraz kötü ama inan değiyor
inşallah şifa olur sanada...:)) güzel haberlerle gel..![]()
canım hayıtın hapını al bende bır dahakı adetımde baslıcam hayıt + metformın duzene sokar ınsallah bır cok arkadasımız kullandı hayıtın hapını ben tohumunu ıcmıstım prolaktınımı yukseltmıstı cesaret edıpte bır daha ıcemedım valla hapı daha ıyı dıye duydum