• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu

baybiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
74
14
3
25
Merhaba kızlar hayır otu düzenli hormonları bozarmı benim Lh fsh 5 in altında sayılır ama Testestorunum için kullanmak istiyorum uygun mudur

Merhaba kızlar hayır otu düzenli hormonları bozarmı benim Lh fsh 5 in altında sayılır ama Testestorunum için kullanmak istiyorum uygun mudur
Erkeklik hormonunu çok yükselten bir ot pko şüphesi veya pko varsa asla önermem

Lh 4,58 fsh 5,22 1 ay öncede lh3,98 Fsh 5,98 miş. 2 ay üst üste değerlerim

Kadın doğummhapı kullanmak istemiyorum adetlerim gayet düzenli

Erkeklik hormonunu çok yükselten bir ot pko şüphesi veya pko varsa asla önermem
Karıştırmış olabilirmisiniz açan ahayıt oyunu herkes pkoda kullanıyor ama pkoda zaten testosteron kıllanma oluyor ? Ben Hayıt otu neden kullanılır yazıncada Testestorunum dengeler diyorlar

Hayıt otunun hapını kullandım vücudumu alt üst etti.Düzenli adet gören biriydim.Tam bir ay adet gecikmesi yaşadım.Aralık ayı kabus gibi geçti benim için.Kendimi hamile sandım çünkü gecikmeyle beraber bir sürü gebelik belirtisi yaşadım.Tövbe dedim bi daha kullanmam.Hayatımda söktürücü nedir bilmezdim adet olmak iç söktürücü kullandım

Karıştırmış olabilirmisiniz açan ahayıt oyunu herkes pkoda kullanıyor ama pkoda zaten testosteron kıllanma oluyor ? Ben Hayıt otu neden kullanılır yazıncada Testestorunum dengeler diyorlar
Hayır kendim pkoluyum ve 6 senelik de evliyim ergenlikten beri de pkoluyum hormonları batıran bir ot. Pko değilsen deneyebilirsin gecmiş olsun.

Sizce düşürmek için ne kullanmalıyım galiba bu yüzden hamile kalamıyorum
İnositol öneririm vitamin yumurta kalitesini arttırıyor beslenmeyi düzenleyin sağlıklı beslenin çikolata cips hamur ekmek pirinc bunlar erkeklik hormonunu tavan yaptıran şeyler

Sonra doktor doktor geziyorlar bozdukları hormonları düzeltmek için.

Ayrıca hayıt otu öyle masum bişey değil. Bi cok insana ters teper.
Bende oluk oluk saç döktü.
Doktorun verdigi vucudunuzla uyumlu hormon kullanın eksiklik durumunda.

Doktorunuz az bulursa size dhea hormonu al der. Kac mg ve günde kaç tane içeceginizi söyler.

Hayıt otunun hapını kullandım vücudumu alt üst etti.Düzenli adet gören biriydim.Tam bir ay adet gecikmesi yaşadım.Aralık ayı kabus gibi geçti benim için.Kendimi hamile sandım çünkü gecikmeyle beraber bir sürü gebelik belirtisi yaşadım.Tövbe dedim bi daha kullanmam.Hayatımda söktürücü nedir bilmezdim adet olmak iç söktürücü kullandım
Ay kızlar asla kullanmam sağolun

Doktorunuz az bulursa size dhea hormonu al der. Kac mg ve günde kaç tane içeceginizi söyler.
Doktor kadın doğum hapı vermek istiyor

İnositol öneririm vitamin yumurta kalitesini arttırıyor beslenmeyi düzenleyin sağlıklı beslenin çikolata cips hamur ekmek pirinc bunlar erkeklik hormonunu tavan yaptıran şeyler
Aa ben zayıfladığım için geçen ay 977 iken bu ay 800 kere inmiş galiba bu yüzden Ozaman kızlar zayıflayınca düşüyor

Dhe en fazla 410 olması gerekirken bende 427 çıkmış testestoeon ise 460 olması gerekirken en fazla 800 lerde çıkmış ama 1 ay önce daha yüksekti aklıma gelen tek şey diğer arkadaşında dediği gibi sağlıklı beslenince düşüyor galiba

Dhe en fazla 410 olması gerekirken bende 427 çıkmış testestoeon ise 460 olması gerekirken en fazla 800 lerde çıkmış ama 1 ay önce daha yüksekti aklıma gelen tek şey diğer arkadaşında dediği gibi sağlıklı beslenince düşüyor galiba
Bende öyle bi takviye alıyorum fakat erkeklik hormonu engel mi bilemedim çünkü yakınlarımın tüylenmesi olmasın arağmen çocukları var aklım karıştı

Bende öyle bi takviye alıyorum fakat erkeklik hormonu engel mi bilemedim çünkü yakınlarımın tüylenmesi olmasın arağmen çocukları var aklım karıştı
Herkesin bünyesi farklı deneyip bakabilirsin erkeklik hormonu sürekli yüksekse ben tavsiye etmem

Valla sağlıklı beslenme hayatın olmazsa olmazı ama dhea hormonun pek bi ilgisi yok.
Ben bu işlere yıllarca kafa patlattım. Okudum araştırdım, doktor doktor gezdim.

cinsel hormonlari beyin ya da böbrek üstü bezleri üretir.

Yorumumu daha sonra okuyacak insanlarda olacaktır.
Şu otlara patana kürene girilmez. Önce bi hormonu araştırın vucudunuzda neresi üretir, o hormonun görevi nedir.
Sonra otları araştırın.
Ben zamanında bilinçli kullandığım halde doktora sorarak, ilk kullandığım günden gözlemleyerek, soğan kürı kist yaptı, hayıt otu oluk olum saç döktü.
Sonra sonra öğrendim ki hayıt otu vucutta östrojen taklidi yaparmış. Yani östrojen degil taklidini vücudunuza alıyorsunuz.

Zaten günümüzde vücudunaza ne gerekiyorsa, kac mg destegi var alıp kullanın.
Bu işler tehlikeli işler.
Pko lu hastalar bize iyi geldi diyor soğan kürü ama gidip kadın dogumcu doktorlarla konuşsunlar soğan küründen sonra kist oluşan hastaları, zaten bi çoguda söylemiyor doktora soğan kürü yaptık diye.

Back