Hayıt otu

Ezzee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
164
117
23
31
Arkadaşlar ben çok feci regl ağrısı çekiyordum. 15 gun kadar hayıt kullandım şuan Reglim ama hiç agrı yok. Bu konuda çok etkisi oldu. Çocuk için kullanan var mı acaba. Regl hali ile kullanan var mı??

Maşallah ne güzel yaramış hayıtı bende çok duyuyorum adet düzenleyici etkisi varmış
Ben tek başına kullanmadım ama C-life diye bi macun var çok kullananlar var bende onu aldım kullanıyorum onun içinde de hayıt var
Bende aylardır çocuk istiyorum inşallah vesile olur banada. Senin adetlerin neden şiddetli ağrılı geçiyor acaba doktor baktı mı?

Pco var bende bir de ben çok ince gıyındığım için yaz kış ergenlikte onun etkisi oldu. Ama hayıt ile ilk defa agrısz bir hafta geçirdim

Arkadaşlar ben çok feci regl ağrısı çekiyordum. 15 gun kadar hayıt kullandım şuan Reglim ama hiç agrı yok. Bu konuda çok etkisi oldu. Çocuk için kullanan var mı acaba. Regl hali ile kullanan var mı??
Hayıt tohum şeklinde olan bitki. Onu mu demleyip içtiniz? Nasıl demlediniz ve günde kaç kez içtiniz? Biraz bilgi verir misiniz?

Tohum olan evet. Sert hali ile. Hayıt tohumu için suyu kaynattım. Sonra bir tatlı kaşığı hayıtı küçük porselen demliğe koyup uzerıne kaynamış suyu döktüm. 10 dakika bekleyip aç karna sabah akşam içtim. Hayıt tohumuna kesinlikle metal kaşık felan kullanmadım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hayıt metal ile birleşirse butun etkisini yitiriyormuş o yuzden kaşık tahta demlik porselen kullandım
Hayıt tohum şeklinde olan bitki. Onu mu demleyip içtiniz? Nasıl demlediniz ve günde kaç kez içtiniz? Biraz bilgi verir misiniz?

Benim bildigim regl agrisini azaltmak icin de icilen bir sey hayit. Size yaramadi mi acaba?

Benim bildigim regl agrisini azaltmak icin de icilen bir sey hayit. Size yaramadi mi acaba?
Bana regl ağrısı konusunda çok iyi yaradı. Şu an regl halim var sadece bu durumda kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım bugun kullanmaya başladım.

Bana regl ağrısı konusunda çok iyi yaradı. Şu an regl halim var sadece bu durumda kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım bugun kullanmaya başladım.
Mesajda yazmissiniz okudugumu anlayamamisim afedersiniz. Ben pko yum. bana yaramadi vesile olmadi gebe kalmaya. Siz ne icin iciyorsaniz yarar insallah. Ben kullaniyordum reglken. Sadece yumurtlamadan sonra hamile kalma ihtimalim oldugu donemler icmiyordum.

Bende de pco var. Çoğu kişide işe yarıyormuş. Pco olanlar civan perçemi ile içince etkisi oluyor diyorlar. Ben de gittiğim aktardan çivan perçeminin gelmesini bekliyorum

ben çocuk için kullaniyorum bakalim 8 gün kaldi regle

o macun için geçerli canm tohumda metalin etkisi yoktur

ben agnucaston seklinde kullandım 3 ay hiçbir faydasını görmedim. hatta ben de siskinlik ve gaz ağrısı yapti. bünyeden bünyeye değişiyor bence etkisi.

ben agnucaston seklinde kullandım 3 ay hiçbir faydasını görmedim. hatta ben de siskinlik ve gaz ağrısı yapti. bünyeden bünyeye değişiyor bence etkisi.
Agnucaston da zaten hayıtın ilaç hali
İşlenmemiş hali varken neden ilac kullanılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…