HAYIT OTU VE ASLAN PENÇESİ

narmin92

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
9
4
32
Merhaba. Hayıt otu ve Aslan pençesini aynı anda kullanan var mı? daha önce içmedim bunlardan ancak çok iyi yorumlar gördüm hamile kalmak isteyenlerden o yüzden denemek isterim. PCOS var,adet olmuyorum hiç ve tüp bebek denemem ilk transfer tutmadı, 2.iptal oldu transfer günü sarılık oldum.Tekrar başlamadan önce bu yolu denemek istiyorum.İlaçlar yıpratıyor beni o yüzden hayıt otu ve aslan pençesi denemek istiyorum ama nasıl yapayım bilemedim. Hayıt otu iyi diyorlar bir yandan PCOS için aslan pençesi diyorlar. Arada kaldım nasıl başlayayım? Tecrübeli hanımlardan yardımcı olmalarını rica ederim

Selam N narmin92 senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm o yüzden cevap vermek istedim. Hayıt otu-civan perçemi- aslan pençesi otunu günlerce araştırdım okudum. Bunları vesilesi ile hamile kalan birçok kadının yüzlerce yorumlarını okudum. Bende de pcos var . İlaçsız regly oluyorum hiç ilaç kullanmadım ama malesef brnimde düzensizliklerim oluyor. Başlamaya karar vereli 9 gün oldu. Sabahları hayıt tohumu ve akşamlarıda aç karnına civan p. Ve aslan p. Otunu içiyorum. Şimdilik bana herhangi bir aksi tesir göstermedi. Aksine oldukça da faydalı otlar. Umuyorum regly günüme kadar iyi haberler verebilirim. Ovu. Takibiyle beraber yapıyorum bu arada. Sevgiler

Dilersen de nasıl kullanman gerektiğini ayrıca ayrıntılı anlatabilirim . Keşke bunun faydasını gören hanımlar yazsa

Ben kullandım ikisini aynı anda ama ona bağlayamam. O kadar çok şey içtim o o ara hangisi vesile oldu bilmiyorum. Bende çikolata kisti var. Yalnız böyle şeyler hormon dengelerini bozabiliyor yani herkes memnun kalırken siz kendinizi bozabilirsiniz. Doktorunuza danışıp kullanmanızı öneririm

Peki ne için kullanmıştınız hamilelik içinmiydi?

Peki ne için kullanmıştınız hamilelik içinmiydi?
Evet evet hamilelik için kullandım. Ben kasımda kullandım aralık son adetim oldu. İlk gebeliğim için çok uğraştım ikinci hiç bişey kullanmadan kendiliğinden oldu. Yani böyle şeyler doktor kontrolünde alınmalı bence

Hanımlar teşekkür ederim ben rahim kanserinden sonra tüp bebeğe yönlendirildim o kadar artık ilaç aldım ki safra kesem iflas etti aldırdım o yüzden artık ilaç görmek bile istemiyorum 2 yıldır her Allahın günü hastane testler ilaçlar bıktım.Ondan diyorum bu iki otu deneyeyim ama nasıl kullanayım bilmiyorum. Her birinden bir tatlı kaşığı karışıtıp mı içeyim yoksa ayrı ayrı mı bilemedim.Doktor tavsiyesi dışına hiç bir zaman cıkmadın kendi basıma ağrıkesici bile almadım ama bu sefer kendim bunu deneyeyim dedim 10 gün en azından

N narmin92 ben sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak KAYNAMIŞ suyun içine koyup 5-10 dk demleyip hafif ılıyınca içiyorum. Ama suyu kaynattıktan sonra tohumu atın tohumla kaynatmayın. Akşam ise yine aç karnına yine kaynamış suya bir tutamdan biraz daha az aslan p. Bir tutamdan daha az civan p. Yine 5-10 dk demeyip içiyorum. Yumurtlama görene kadar içilmesi öneriliyor. Dilerseniz birde ovulasyon kullanın. Allahım umarım vesile ederse şifa görürüz. Çok geçmiş olsunn. Ben çok uzun zamandır okuyordum bunları ama yeni katıldım siteye. Ama doktorumunda bilgisi var hayıt otundan içebilirsin dedi bana. Ben birde tabi folik asit içiyorum her gün.

Tabi herşey Allah tan . Bunlar birer vesile. Peki belirtileriniz neler olmuştu biraz bahsederseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…