- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
- Konu Sahibi hadiyandan
Merhaba kızlar. geçen ay 3,5 cm kist oluşmuş ilaçla attık onu. adetin 2.günü gittiğimde temizlenmişti. Hayıt otunu adetim bittiğinde 10 gün boyunca demleyip içtim kistleri attığını ve yumurtayı kaliteleştirdiğini okumuştum. sık sık bu tarz sorunlar yaşadığım için denemek istedim. genelde sabah akşam içtim ama bazı günler evde olmadığımdan sadece sabahları içebildim. ilk defa bu ay bir önceki adetimin ilk günü itibariyle tam 14.gün kasık ağrısı, aşırı şişkinlik ve bel ağrısı yaşadım. adet olmadan önceki belirtiler gibiydi. cuma günü yaşadım bunları. cumartesi de sabah pembe akıntım gelmişti ıslaklıkla beraber. her gün bir kez olmak üzere minik minik devam etti. biz de yumurtlama olmuştur diye değerlendirdik geçen haftadan beri nerdeyse her gün birlikte oluyoruz eşimle. normalde bir süredir salmıştık çocuk işini açıkçası üstüne düşmedik olursa olur olmazsa haziran ayında doktora gideriz diyorduk. hayıt otunu kist yüzünden ve ağrılarım yüzünden içmeye başlamıştım. zaten iş değiştirdim, bir de 3 aydır ev yaptırıyoruz ona sebep borca girdik. çocuk düşünecek takat kalmamıştı. bu pembe akıntım ve kasık ağrım olana kadar ta ki...
böyle olup hamile kaldığını öğrenenler oldu mu? Yumurtlama günlerimi hiç anlamazdım normalde. hiç böyle pembe akıntılı durum yaşamadım.
bir tek geçen ay adetim bittikten sonra kahverengi akıntım devam etti baya kıyafetlerime geçecek kadar onda da doktora gittim hemen ve kist olduğunu öğrendim üstte anlattığım gibi.
dünden beri kadınlar kulübünü talan ettim hatta bir kişiyle mesajlaştım baya. gene heyecan sardı beni ama bir yandan da ümitlenmek istemiyorum.
şu an bile kasıklarımın alt kısmında hafif bir sızı var. hayıt suyu içip hamile kalan bi kaç kişiye denk geldim ama deneyimleri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. en azından bir çok kişiye faydası olur diye düşünüyorum.
bu arada bende hiç problem yok eşimde de aynı şekilde.
bu zamana kadar amh bakılmamıştı adet olduğumun 2.günü ona baktıracaktım. problem varsa orda vardır diye düşünüyorum.
adet günlerim vs düzgün.
böyle olup hamile kaldığını öğrenenler oldu mu? Yumurtlama günlerimi hiç anlamazdım normalde. hiç böyle pembe akıntılı durum yaşamadım.
bir tek geçen ay adetim bittikten sonra kahverengi akıntım devam etti baya kıyafetlerime geçecek kadar onda da doktora gittim hemen ve kist olduğunu öğrendim üstte anlattığım gibi.
dünden beri kadınlar kulübünü talan ettim hatta bir kişiyle mesajlaştım baya. gene heyecan sardı beni ama bir yandan da ümitlenmek istemiyorum.
şu an bile kasıklarımın alt kısmında hafif bir sızı var. hayıt suyu içip hamile kalan bi kaç kişiye denk geldim ama deneyimleri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. en azından bir çok kişiye faydası olur diye düşünüyorum.
bu arada bende hiç problem yok eşimde de aynı şekilde.
bu zamana kadar amh bakılmamıştı adet olduğumun 2.günü ona baktıracaktım. problem varsa orda vardır diye düşünüyorum.
adet günlerim vs düzgün.