Hayıt otu mu incir kürü mü?

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar pkosluyum adet düzensizliğim var 2 ayda bir adet oluyorum. Gebelik düşünüyorum hem adetim düzene girsin hemde yumurtlama ya yardımcı olsun diye hayit otu ya da incir kürü kullanacağım hangisini önerirsiniz? Ya da ikisini birden yapsam sıkıntı olur mu ?

İlk çocuğuma hemen hamile kaldım fakat ilerleyen yaşında etkisiyle ikinci çocuk için doktorlar pek şans vermedi, yumurtalarim çok azaldığı için hemen tüp Bebek önerdi. Bu siteden okuduklarımla gözümü kararttim ve hayit otu alıp kullanmaya başladım, aynı zamanda taze incir zamanıydı her gün bir tane incir yedim çok şükür hemen hamile kaldım. Şimdi kızım 2 yaşına yaklasti

İlk çocuğuma hemen hamile kaldım fakat ilerleyen yaşında etkisiyle ikinci çocuk için doktorlar pek şans vermedi, yumurtalarim çok azaldığı için hemen tüp Bebek önerdi. Bu siteden okuduklarımla gözümü kararttim ve hayit otu alıp kullanmaya başladım, aynı zamanda taze incir zamanıydı her gün bir tane incir yedim çok şükür hemen hamile kaldım. Şimdi kızım 2 yaşına yaklasti
Maşallah ben de incir kürü yaptım pek faydası olmadı hatta ondan beri 2 aydır adetim düzensizleşti. Hayıt otunu da her akşam bir bardak şeklinde içiyorum

Back
X