- 20 Ocak 2020
- 23
- 7
- 6
- 26
- Konu Sahibi zawjah khayyam
İyi akşamlar arkadaşlar
Hayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı?ben pkoluyum 5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık hamilelik olmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiniz mi belki hormonlarda sorun vardır ya da tüplerde. Eşinizde de sorun olabilir. Bi muayene olmak tahlil yaptırmak lazımİyi akşamlar arkadaşlarHayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı?ben pkoluyum 5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık hamilelik olmadi
![]()
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah:) Ne zaman başladınız içmeye? Adet öncesi,sonrası,yada kaç gün kala? Yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler :)Ben de kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Ben adetlikten başladım bir sonraki adete kadar bir ay olmadan işte bıraktımSağlıcakla kucağınıza alın inşallah:) Ne zaman başladınız içmeye? Adet öncesi,sonrası,yada kaç gün kala? Yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler :)
Adetimi bekliyorum canim Allah nasib ederse başlıycamBende kullancam bakalım bu ay..sonucu yazarım canım.
Ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin Allah korumuş ben düşüğe neden ola bileceğini duymuşdum o yüzden adet başlangıcından 15 gün kullanmayi düşünüyorum.Ben kullanıyorum ama daha 10 gün oldu adet olunca ara verdim. Bana tavsiye eden arkadaşım 1,5 yıldır çocukları olmuyordu hayıt kullandığı ilk ay hamile kalmış hatta hamile olduğunu bilmeden 10 gün kadar daha devam etmiş
Gitdim canim eşimde bir sorun çıkmadı bende prolaktin hormonu yüksekdi onun içinde doktor dostinex verdi birde aslanpencesi kullandim indi çok şükür tüpleri hiç baktirmadim eğer olmazsa onuda yapmayi düşünüyorum bu pko var bende bu ay çörek otu ve bal karışımı yedim adetin 13-cü günü 10 mm ve 12 mm yumurtam oluşdu ama doktor sana pkolusun diyemem dedi anlamadimDoktora gittiniz mi belki hormonlarda sorun vardır ya da tüplerde. Eşinizde de sorun olabilir. Bi muayene olmak tahlil yaptırmak lazım
ne güzel sağlıcakla kucağiniza alınBen de kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
5 yıl ciddi süre. Bi rahim filmi çektirebilirsiniz imkanınız varsaGitdim canim eşimde bir sorun çıkmadı bende prolaktin hormonu yüksekdi onun içinde doktor dostinex verdi birde aslanpencesi kullandim indi çok şükür tüpleri hiç baktirmadim eğer olmazsa onuda yapmayi düşünüyorum bu pko var bende bu ay çörek otu ve bal karışımı yedim adetin 13-cü günü 10 mm ve 12 mm yumurtam oluşdu ama doktor sana pkolusun diyemem dedi anlamadim![]()
Adetliyken başladınız ne zaman bıraktınız? Yardımcı olursanız sevinirim:))Ben adetlikten başladım bir sonraki adete kadar bir ay olmadan işte bıraktım
Amin sağolun bi sorun yoktu sadece fsh yüksek çıktı bende araştırdım ne düşürür diye hayıtla karşılaştım o şekilde yoksa çok şükür ilk kızım ikinci ayında oldu bu da beşinci denememdene güzel sağlıcakla kucağiniza alınsizde sorun neydi?
Tam 30 gün kullanmadım işte bi 25 gün olmuştur hamilelik olursa kullanmayın diye yazıyordu nette bende hamilelik istediğim için devam etmedimAdetliyken başladınız ne zaman bıraktınız? Yardımcı olursanız sevinirim:))
küçük yaşda evlendiğim içjn pek ciddiye almadim açıkcası olur falan düşündüm hemdü korunmadim hiç hayirlisi bakalim5 yıl ciddi süre. Bi rahim filmi çektirebilirsiniz imkanınız varsa