Kaç ay kullandı kardesintesadüf mü bilmiyorum. Ablam kullandıktan sonra hamile kaldı hemde doktorların asla hamile kalamazsın demesine rağmen.
Ben kullanıyorum uzun 4 ay kadar olmuştur ağrı çekmedim aksine adet olacağım zaman agrım olurdu hayiti kullandigimdan beri agrım sizin kalmadı ama kişiden kişiye vücuttan vücuda değişebilirKızlar Dr. Gittiğimde erken menepoz bikac aya adetin biter hiç olmazsın dedi.hemen tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi Ve gerçekten adetim artık gelmiyordu. Yaklaşık üç ay oldu hayit kullanıyorum ve düzenli adet görüyorum. Fakat çok kasik ve karın ağrısı çekiyorum.eskiden hiç adet olduğumu bilmezdim ama şimdi çok sancılı geçiyor. Hayıt tohumu kullananlardan yorum istiyorum. Gerçekten hamile kalan varmı ve bu hayit karın kasık ağrısı yaparmi
Hayıt ağrı sancı yapmaz aksine bu sancıları çekenlere Dr tarafından da reçete edildiği oluyor.Kızlar Dr. Gittiğimde erken menepoz bikac aya adetin biter hiç olmazsın dedi.hemen tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi Ve gerçekten adetim artık gelmiyordu. Yaklaşık üç ay oldu hayit kullanıyorum ve düzenli adet görüyorum. Fakat çok kasik ve karın ağrısı çekiyorum.eskiden hiç adet olduğumu bilmezdim ama şimdi çok sancılı geçiyor. Hayıt tohumu kullananlardan yorum istiyorum. Gerçekten hamile kalan varmı ve bu hayit karın kasık ağrısı yaparmi
Yaptırdım yaptirmazMiyiz.herşey iyiydi. İki başarısız aşılama var. Kullandığım ilaçlar tedavisi harici iki aşılama yaptırdım yok.olmadı. hiç çocuğum yok. 32 yaşındayım.7senedir hıc hormon testi yaptirmadnzmi ilk cocugunzmu olacak we kac yasindasiniz
İnşallah cnm geçen ay çok sancılı bir adet dönemi geçirdim. Bu ayda yumurtlama gununden beri sancım geçmedi. Adete 5 gün var suan bekliyorum. Allahin mucizesi bitmezHayıt ağrı sancı yapmaz aksine bu sancıları çekenlere Dr tarafından da reçete edildiği oluyor.
Rabbim inşallah meleginize kavuşturur sizi
Hayitimda adet sancısı bilmezdim.Hiç yaşamadım. Ama geçen ay ve bu ay çok sancim oldu.Belkide ölmüş hücrelerim canlaniyorBen kullanıyorum uzun 4 ay kadar olmuştur ağrı çekmedim aksine adet olacağım zaman agrım olurdu hayiti kullandigimdan beri agrım sizin kalmadı ama kişiden kişiye vücuttan vücuda değişebilir
Olabilir bu mübarek günde dualarımız insaalAllah kabul olur anneliği tatmak isteyen herkese Allahım nasip etsinHayitimda adet sancısı bilmezdim.Hiç yaşamadım. Ama geçen ay ve bu ay çok sancim oldu.Belkide ölmüş hücrelerim canlaniyor
Kız bende hormon felan kalmamış artkBnde bir sorun yoktu yinede gebe kalamadigim icin kullanmistm tsh mi dusurmustu cok yinede arastirin once hormonlariniza baktirin ona gore karar verin
Amin cnm inşallahOlabilir bu mübarek günde dualarımız insaalAllah kabul olur anneliği tatmak isteyen herkese Allahım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?