Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorum 2 aydır bebek istiyoruz nasip ama karşıma sürekli hayıt macunu çıkıyor işe yarıyor mu kullananlar yazsınn kızlarrHayıt macunu kullanıp hamile kalan oldu mu nasıl kullandınız ?
Hayırlı özlü içeren her sey iyidir havucu incir kürü deneyin ama prolaktone bakıp yapmanız lazım sut hormonu varsa artırır buda gebe kalmayı zorlaştırır ben gecen ay inositol takviye aldım gebe kaldımHayıt macunu kullanıp hamile kalan oldu mu nasıl kullandınız ?
İlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedirHayırlı özlü içeren her sey iyidir havucu incir kürü deneyin ama prolaktone bakıp yapmanız lazım sut hormonu varsa artırır buda gebe kalmayı zorlaştırır ben gecen ay inositol takviye aldım gebe kaldım
Canım bende 3 ay öncesinde multıvıtamın folık asit aldım sonra doktora gıttım doktor sadece polsytıol verdi valla sans eseri düzenli kullandım oldu bende pcosluyum ikinci gebelikİlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedir
Yumurtlama da adetten sonra akıntı görmedim hatta akıntım olduğu zaman degerlendrmeedık kaçırdık dedim sonra mı oldu omce mı bilmiyorumİlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedir
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bende yanıt alırım inşallahYumurtlama da adetten sonra akıntı görmedim hatta akıntım olduğu zaman degerlendrmeedık kaçırdık dedim sonra mı oldu omce mı bilmiyorum
Birde incir havucu kurlerını aylar öncesinden kullanmıştım en son brokoli getirdim tuplerjm yapısık olabilir diye onu da duzgun kullanmadım simdi gebeliğin ne aşamada yarın ögrenecwgşn beta cok dusukİlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedir
Hangi marka kullandınızBen 2. Kavanoza geçmeden hamile kaldım ama etkisi var mıdır bilemem
Daha çok Nihal'in bahçesi öneriliyor sankiBen Nihal'in bahçesi diye bir yerden almıştım aydın'dan instagram sayfası var
Sayfaya yazdıgımda yumurtlamaya kadar kullanılacağını söylüyor siz nasıl kullandınız.Ben Nihal'in bahçesi diye bir yerden almıştım aydın'dan instagram sayfası var