• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt macunu

Mahbub34

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
18
Hayıt macunu kullanıp hamile kalan oldu mu nasıl kullandınız ?

Bende çok merak ediyorum 2 aydır bebek istiyoruz nasip ama karşıma sürekli hayıt macunu çıkıyor işe yarıyor mu kullananlar yazsınn kızlarr

Hayırlı özlü içeren her sey iyidir havucu incir kürü deneyin ama prolaktone bakıp yapmanız lazım sut hormonu varsa artırır buda gebe kalmayı zorlaştırır ben gecen ay inositol takviye aldım gebe kaldım

Hayırlı özlü içeren her sey iyidir havucu incir kürü deneyin ama prolaktone bakıp yapmanız lazım sut hormonu varsa artırır buda gebe kalmayı zorlaştırır ben gecen ay inositol takviye aldım gebe kaldım
İlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedir

İlk ayda hemen etkimi etti bende şuan infolic combo aliyurum inositol içeriyor takviyedir
Canım bende 3 ay öncesinde multıvıtamın folık asit aldım sonra doktora gıttım doktor sadece polsytıol verdi valla sans eseri düzenli kullandım oldu bende pcosluyum ikinci gebelik

Yumurtlama da adetten sonra akıntı görmedim hatta akıntım olduğu zaman degerlendrmeedık kaçırdık dedim sonra mı oldu omce mı bilmiyorum

Birde incir havucu kurlerını aylar öncesinden kullanmıştım en son brokoli getirdim tuplerjm yapısık olabilir diye onu da duzgun kullanmadım simdi gebeliğin ne aşamada yarın ögrenecwgşn beta cok dusuk

Ben 2. Kavanoza geçmeden hamile kaldım ama etkisi var mıdır bilemem

Ben Nihal'in bahçesi diye bir yerden almıştım aydın'dan instagram sayfası var

Gebelik haberini alana kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı kullandım ben adete 1 hafta kala bırakıyordum sonra tekrar başlıyordum

Back
X