Hayıt macunu

quenn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
24
4
29
Hayıt macununu kullanan var mı kullanıp ta hamile kalan? Ayrıyeten ise polikistik overı siler atar mı?? Kızlarr yazın lütfen

Neden kimse cevp vermiyor lutfen bir umut verin bende de pco var bu ay hayit macunu mu yoksa hayit tohumu kullansam diye kararsizim

Neden kimse cevp vermiyor lutfen bir umut verin bende de pco var bu ay hayit macunu mu yoksa hayit tohumu kullansam diye kararsizim
ben hayıt tohumunu kullanıp ilk gebeliğimi elde etmiştim yanında aslanpençesi çayını da tüketmiştim

Meraba bende 1 hafta oldu macunu kullanmaya başlayalı hem pkos var bende de adet olamiyorum ve hamile kalamiyorum 8 aydır 🥹

ben hayıt tohumunu kullanıp ilk gebeliğimi elde etmiştim yanında aslanpençesi çayını da tüketmiştim
Canim saol cevabin icin boyle cevaplar gelince umut ediyoruz peki bunlari adetinin kacinci gunu kullanmaya basladin kac gun kullandin hamgi ögünler kullandin aslanpencesini ile beraber mi kullandin ac karnami tokkarnami kullandin bunlarda yazarsan sevinirim

Merhaba ranippp ranippp bende de aynı durum var pco.
Uzun süre Hayıt tohumunu araştırdım her yerden ve bununlu gebe kalan birçok kadına ulaştım. Bende bu ay regly min 3. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar tükettim . Akşamları da yine aç karnına aslan pençesi ve civan perçemi otunu karıştırıp içtim.şimdi sırada regly zamanını beklemek kaldı . İlk defa yumurtlama zamanım zamanında oldu diyebilirim. Bu süreçte tabi ovulasyon takibi yaptım düzenli bir şekilde. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Şifa olur umarım hepimize. Sevgiler

X