Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydasını gördünüz müMerhaba canım valla bi şans eseri bende kullanmaya başladım bugün ilk defa kullandım tadı güzel etkisini 20 gün takip edicem ama herkes çok memnun
Fayda gördünüz mü acaba?Ben de bu ay başladım bakalım nasıl bir etkisi olacak 15 gündür falan yiyorum düzenli
Çok bir faydasını göremedim ne yazık ki ben hiçbir değişiklik olmadıFayda gördünüz mü acaba?
Ben ilacsiz adet olamıyorum. Kullanmak istiyorum ama bilemedim...Çok bir faydasını göremedim ne yazık ki ben hiçbir değişiklik olmadı
Fayda gören çok insan var o yüzden bence deneyinBen ilacsiz adet olamıyorum. Kullanmak istiyorum ama bilemedim...
Evet ne kaybederim ki diyorum. Zaten boyle de olmuyorum.Fayda gören çok insan var o yüzden bence deneyin
İnşallah gönlünüze göre olur herşey bir yandan iyi bir doktora düzenli kontrole gitmeyi de ihmal etmeyinEvet ne kaybederim ki diyorum. Zaten boyle de olmuyorum.
O kadar cok gittim ki. Ne rahimde problem var ne yumurtaliklarda ne hormonlarda. Hic anlam veremiyorum durumuma ama cok yoruldum.İnşallah gönlünüze göre olur herşey bir yandan iyi bir doktora düzenli kontrole gitmeyi de ihmal etmeyin
Cok ilginç ya mutlaka vardır ama bir sebebi diye düşünüyorum belki teşhisi zor bir şeydir belki aşırı stresli bir hayatınız varsa ondandırO kadar cok gittim ki. Ne rahimde problem var ne yumurtaliklarda ne hormonlarda. Hic anlam veremiyorum durumuma ama cok yoruldum.
Stresten olduğunu sanmıyorum. Cunku ilk adet olmaya başladığımdan beri hic duzenli olmadım. Insallah fayda gorurum. Artik vucuduma ilacla hormon yuklemek istemiyorum.Cok ilginç ya mutlaka vardır ama bir sebebi diye düşünüyorum belki teşhisi zor bir şeydir belki aşırı stresli bir hayatınız varsa ondandır