Hayıt macunu ile hamile kalan varmı

Hanımlar merhaba, ben de aldım o sayfadan hayıt macunu geçen ay kullandım bu ay adet oldum ben çok yoğun adet olurdum günde bir paket ped değiştirdiğimi bilirdim hatta büyük büyük kan pıhtısı şeklinde adet olurdum bu ay adetim normale döndü, prolaktin yüksekliği için almıştım aslında bence o da düştü pazartesi gideceğim kontrole. Bu ikinci ayım, eşler için olan macunu da var, bu ay onu da aldım, deneyip göreceğiz inşallah, sayfada çoğu kişi havuç ve avokado yediğini söylemiş bu ay bende öyle yapacam, inşallah alacağız bebekleri kucağımıza

Ben 39 yaşındayım amh düşük ve bebek isteğinden 4 kavonoz kulandım. Çok faydasını görmedim. Hala gebe drğilim. Ve reglym düzene gitmedi.

Arkadaşlar çocuğum olmuyor hayıt macunu kullanıp hamile kalanları çok duydum bende merak ediyorum bi Ümit işte
B12 takvşyesi alabilirsiniz ama bu devletin verdiklerinden değil dil altı tabletler daha işe yarıyor doğurganlığı arttırıyor

Hayıt macunu kullanan arkadaşlar burda mi faydasını gören yazabilirmi lütfen özellikle hamile kalan varsa bu macunla

Hayıt macunu kullanan arkadaşlar burda mi faydasını gören yazabilirmi lütfen özellikle hamile kalan varsa bu macunla
Merhaba ben kullandım gülşahın bahçesinden almıştım sabah akşam aç karnına 1 kaşık yeniyor tadı çok kotu suyla yutuyordum 3 ay kadar kullandım sonrasında hamile kaldım fakat boş gebelikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…