- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
faydası oldumu acabaMerhba bende nihalin köy sofrasından aldım hayıt macunu kullanmaya başladım bu ay bakalım neler olacak kullanan arkadaşlar bizede yaşadıklarını anlatabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faydası oldumu acabaMerhba bende nihalin köy sofrasından aldım hayıt macunu kullanmaya başladım bu ay bakalım neler olacak kullanan arkadaşlar bizede yaşadıklarını anlatabilir mi
Bende bu ay başladım inanılmaz yorumlar var o sayfada. Ay sonunu bekleyecem. Eğer hamile kalırsam şiddetle herkese tavsiye edeceğimFaydasını gördünüz mü
Immunat markasinin. Biberiye hayit civanpercemi sivi karisimi ile hamile kaldim.Faydasını gördünüz mü
Faydasını gördünüz mü acabaBende bu ay başladım inanılmaz yorumlar var o sayfada. Ay sonunu bekleyecem. Eğer hamile kalırsam şiddetle herkese tavsiye edeceğim
B12 takvşyesi alabilirsiniz ama bu devletin verdiklerinden değil dil altı tabletler daha işe yarıyor doğurganlığı arttırıyorArkadaşlar çocuğum olmuyor hayıt macunu kullanıp hamile kalanları çok duydum bende merak ediyorum bi Ümit işte
Vitaminlerine baktır çok etkiliyorB12 takvşyesi alabilirsiniz ama bu devletin verdiklerinden değil dil altı tabletler daha işe yarıyor doğurganlığı arttırıyor
Merhaba ben kullandım 3 ay kadar sonrasında hamile kaldım fakat boş gebelik geçirdimArkadaşlar çocuğum olmuyor hayıt macunu kullanıp hamile kalanları çok duydum bende merak ediyorum bi Ümit işte
Merhaba ben kullandım gülşahın bahçesinden almıştım sabah akşam aç karnına 1 kaşık yeniyor tadı çok kotu suyla yutuyordum 3 ay kadar kullandım sonrasında hamile kaldım fakat boş gebeliktiHayıt macunu kullanan arkadaşlar burda mi faydasını gören yazabilirmi lütfen özellikle hamile kalan varsa bu macunla
Ne kadar sürede etki ediyor abla pekiMerhaba ben kullandım gülşahın bahçesinden almıştım sabah akşam aç karnına 1 kaşık yeniyor tadı çok kotu suyla yutuyordum 3 ay kadar kullandım sonrasında hamile kaldım fakat boş gebelikti
Benim 3 ayda etki etti ama sadece onunla kalmadım ovülasyon testide uyguladım pik günü değerlendirdimNe kadar sürede etki ediyor abla peki
Desenize ben boş yere almışım diye benim bugün 4 üncü günüm adet düzensizliği için almıştım ablaBenim 3 ayda etki etti ama sadece onunla kalmadım ovülasyon testide uyguladım pik günü değerlendirdim
Boşa neden olsunki her bünye bir değil benim öyle bir talihsizlik geldi başıma bu seninde yaşayacağın anlamına gelmez canımDesenize ben boş yere almışım diye benim bugün 4 üncü günüm adet düzensizliği için almıştım abla