Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıt macununu bilmiyorum ama hayıt tohumunu çay olarak kullanıp hamile kalan coook var bende bu ay basladım inşallah ben varım diye yazarım burayaArkadaşlar çocuğum olmuyor hayıt macunu kullanıp hamile kalanları çok duydum bende merak ediyorum bi Ümit işte
Aminn inş birbirimize güzel haberler veririz ben macun yiyorum yeni başladım bakalımHayıt macununu bilmiyorum ama hayıt tohumunu çay olarak kullanıp hamile kalan coook var bende bu ay basladım inşallah ben varım diye yazarım buraya
Valla harikasın artık sormaktansa kendimiz deneyip görelim cevabını da biz verelim ben çok inanıyorum önceden bu kadar imkanlar yokken insanlar böyle şifa buluyormus elbette belki dikkat edilmezse zararı da olabilir ama vesile de olabilir ben şifa olacağına cok kalpten inandım sende bırakma canım. Gerçekten fayda gören o kadar insan var ki. Bu macunu sen nereden aldın içinde başka birşey var mıAminn inş birbirimize güzel haberler veririz ben macun yiyorum yeni başladım bakalım
İnstegramda nihalin köy ürünleri diye bir sayfa var ordan aldım o sayfaya bakmanı isterim biValla harikasın artık sormaktansa kendimiz deneyip görelim cevabını da biz verelim ben çok inanıyorum önceden bu kadar imkanlar yokken insanlar böyle şifa buluyormus elbette belki dikkat edilmezse zararı da olabilir ama vesile de olabilir ben şifa olacağına cok kalpten inandım sende bırakma canım. Gerçekten fayda gören o kadar insan var ki. Bu macunu sen nereden aldın içinde başka birşey var mı
Tamam teşekkür ederimİnstegramda nihalin köy ürünleri diye bir sayfa var ordan aldım o sayfaya bakmanı isterim bi
Bende geçen ay hayit çayını yaptım 1 hafta gecikmem var 2 test yaptım negatif çıktı gecikmenin 1. Günü ve 5. Günü eczaneden 7 tl lik olandan almıştım bakalim yarın doktora gidicem inşallah hamile kalırızHayıt macununu bilmiyorum ama hayıt tohumunu çay olarak kullanıp hamile kalan coook var bende bu ay basladım inşallah ben varım diye yazarım buraya
Ay canım benimde öyle bıseyler geldi devamı gelemedi uyuz oldum. İnşallah olmayacak birşey yok Allahın izniyle. stres mi yaptın çok canım ? evet doktora git artık bekleme bebeğim bende randevu almıstım iptal ettim biraz daha beklemek istedim keske gitseydimBende geçen ay hayit çayını yaptım 1 hafta gecikmem var 2 test yaptım negatif çıktı gecikmenin 1. Günü ve 5. Günü eczaneden 7 tl lik olandan almıştım bakalim yarın doktora gidicem inşallah hamile kalırız
3 aylik evliyim hamile olmayınca stres oluyor tabiki oda hamile kalmayi engeliyor evdeki teste gore umudum kalmadi ama esim bi doktora git kan ver dedi insallah dualarimiz kabul olur bu mübarek günde.Ay canım benimde öyle bıseyler geldi devamı gelemedi uyuz oldum. İnşallah olmayacak birşey yok Allahın izniyle. stres mi yaptın çok canım ? evet doktora git artık bekleme bebeğim bende randevu almıstım iptal ettim biraz daha beklemek istedim keske gitseydim
Amin canım İnşallah vardır güzel haberlerle gel Ama eğer yoksa da üzülme yani birde sana nacizane tavsiyem bebek işini söyleme çok. Yoksa rahat olamazsın sürekli soruyolar. Allah gönlüne göre versin canım3 aylik evliyim hamile olmayınca stres oluyor tabiki oda hamile kalmayi engeliyor evdeki teste gore umudum kalmadi ama esim bi doktora git kan ver dedi insallah dualarimiz kabul olur bu mübarek günde.
Merhaba, Nihalin köy ürünlerinden hayıt macununu kullandınız mı ? Bende çok merak ediyorum..İnstegramda nihalin köy ürünleri diye bir sayfa var ordan aldım o sayfaya bakmanı isterim bi
Merhaba hayıt macunun faydasını gördünüz müMerhaba ben ürünü kendim yaptım hamilelik olursa mutlaka burdan yazıcagım
Sabah akşam 1er tatlı kaşığı tahta kaşık kullan mutlakaİyi günler fayda gördünüz mü acaba. Birde ölçüsünü nasıl ayarladınız acaba