Gebeliğe Hazırlık hayıt hapı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elif1515

♡Rabbim Neylerse, Güzel Eyler♡
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
521
219
18
27
merhaba kizlar
ben Pkoluyum ama adet duzensizligim yok. 2 aşılama yaptirdim olmadi. 3 yildir cocuk istiyorum.
hayıt hapı ile cocuk sahibi olan arkadaslarim beni bilgilendirirmisiniz?

recetesiz alinabiliyomu bu hap?

nasil kullaniliyo?

ne kadar zaman kullaniliyo ?

simdiden allah razi olsun hepiniz den canlarim

Hic bilgim yok canım bahsettigin haptan bende seni merak ettim testi tekrarladınmı

hasta oldum bugun canim hemde agridan geberiyordum az daha

Kimyasalmıydı acaba ay canım üzülme bende dun adet gördüm 2 gün erken geldi demekki zamanı var Rabbim hayırlısını sağlıklı evlat versin inşallah

Kimyasalmıydı acaba ay canım üzülme bende dun adet gördüm 2 gün erken geldi demekki zamanı var Rabbim hayırlısını sağlıklı evlat versin inşallah
bilmiyorum ki canim neyin nesiydi
insallah olur bi gun bu ay hayıt hapi denicem bakalim ne olur
biktim hastanelerden

Ben kullandığım ay hamiş kaldım. Bende pko luyum. Kesinlikle tavsiye ederim recetesizde alınabiliyor agnucaston

Hayıt hapını adetin 20. Günü alsak olur mu acaba

ben çayını yapıp içmiştim. bana üç ay boyunca sürekli kullanacaksın demişlerdi, eşim içme deyince 20. günde bıraktım. adetim 9 gün geçti ama hamilelikte yok en azından testte çıkmıyo acaba bende farklı bi etki mi yaptı çay..
inşallah size şifa olur

5 aydır içiyorum önce demleyip ictim 4 ay kadar suan kapsülünü içiyorum. Alır almaz başladım

ilk ay denememde işe yaradı.. ama sonu kötü bitti. düşük yaptım.. ama kesinlikle işe yarıyormuş onu görmüş oldum. iki yıldır hiç döllenme bile olmamıştı.. inşallah kullanan herkese faydası olur

Canım hayıt ekstraktı kulandım içinde 60 tane vardı günde 2 kere kullanılıyordu ben sabahları içtim sadece bir tane. iki ay sürdü hapın bitmesi, ikinci ayda soğan kürü ve aslan pençesi yaptım yine sabahları bir hayıt ekstraktı ile birlikte ve hamile kaldım. umarım bekletmez bebişin hemen gelir.

ben bu çayı da içtim sabah ve öğleden sonra normal bitki çayı gibi içindeki tüm bitkiler hormon dengeleyici ve içmesi kolay arkadaşlar inş faydası olur sizlere de. bu marka olması önemli değil içeriği böyle olabilir 7-8 ot var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…