merhaba kizlar
ben Pkoluyum ama adet duzensizligim yok. 2 aşılama yaptirdim olmadi. 3 yildir cocuk istiyorum.
hayıt hapı ile cocuk sahibi olan arkadaslarim beni bilgilendirirmisiniz?
recetesiz alinabiliyomu bu hap?
nasil kullaniliyo?
ne kadar zaman kullaniliyo ?
simdiden allah razi olsun hepiniz den canlarim
hasta oldum bugun canim hemde agridan geberiyordum az dahaHic bilgim yok canım bahsettigin haptan bende seni merak ettim testi tekrarladınmı
hasta oldum bugun canim hemde agridan geberiyordum az daha
bilmiyorum ki canim neyin nesiydiKimyasalmıydı acaba ay canım üzülme bende dun adet gördüm 2 gün erken geldi demekki zamanı var Rabbim hayırlısını sağlıklı evlat versin inşallah
Ben kullandığım ay hamiş kaldım. Bende pko luyum. Kesinlikle tavsiye ederim recetesizde alınabiliyor agnucastonmerhaba kizlar
ben Pkoluyum ama adet duzensizligim yok. 2 aşılama yaptirdim olmadi. 3 yildir cocuk istiyorum.
nasil kullaniliyo?
hayırla kucağına al inşallah :) peki sence hapını mı almalıyım bitkisini mi kaynatıp içmeliyim?Ben kullandığım ay hamiş kaldım. Bende pko luyum. Kesinlikle tavsiye ederim recetesizde alınabiliyor agnucaston
ben doktor tavsiyesiyle hapını aldm sen bılirsınhayırla kucağına al inşallah :) peki sence hapını mı almalıyım bitkisini mi kaynatıp içmeliyim?
ben doktor tavsiyesiyle hapını aldm sen bılirsın
Canim hapa adet oldugun gibimi yada hangi gun baslaniyor ve gunde kac tane iciliyor bilgilendirirmisinBen kullandığım ay hamiş kaldım. Bende pko luyum. Kesinlikle tavsiye ederim recetesizde alınabiliyor agnucaston
Adet liykten başladım benPeki ne zaman başlanıyor bu hapa.
Günde 2 kez sabah akşam regl ken baslamistimCanim hapa adet oldugun gibimi yada hangi gun baslaniyor ve gunde kac tane iciliyor bilgilendirirmisin
Sag ol canimGünde 2 kez sabah akşam regl ken baslamistim
Peki 1 ay boyunca her gunmu ictin yoksa yumurtlama zamani biraktinmi cayi birakiliyor ya hapidami ole acabaGünde 2 kez sabah akşam regl ken baslamistim
Canım hayıt ekstraktı kulandım içinde 60 tane vardı günde 2 kere kullanılıyordu ben sabahları içtim sadece bir tane. iki ay sürdü hapın bitmesi, ikinci ayda soğan kürü ve aslan pençesi yaptım yine sabahları bir hayıt ekstraktı ile birlikte ve hamile kaldım. umarım bekletmez bebişin hemen gelir.merhaba kizlar
nasil kullaniliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?