Ben hayıtı değil de saraç oğlunun ki var ya 15 gün biri 1 ay biri 45 günlük kürBunu birlikte yapmaniz hangi tavsiye uzerine?
Bakin hayitla civan ve aslan cok güclüdür tek başina.. ben birlikte kullanilmiyor diye bliyorum.
Himm evet.. 1 ay aslan pencesi 15 gun ara verilir tekrar baslaniyordu.. tarifler tam aklimda degil ama kaş yapim derken göz cikiyor 3lü tarifini hic gormedim saracoğlunun..Ben hayıtı değil de saraç oğlunun ki var ya 15 gün biri 1 ay biri 45 günlük kür
Kanda çıkmadı bi hafta önce ama ya şimdi varsa bebişHimm evet.. 1 ay aslan pencesi 15 gun ara verilir tekrar baslaniyordu.. tarifler tam aklimda degil ama kaş yapim derken göz cikiyor 3lü tarifini hic gormedim saracoğlunun..
Hayit bile hormonlari dumdüz ediyor digerleriyle karisinca ne olur bilmem.. yani bndedr pco var.. ama hayit tek kullandigimda bile herseyim normale dönuyor digerleriyle kariştirsam ne olacak bilmem.. yani siz bilirsiniz tek tek dinlene dinkene veriyor saracoglu.. bazilari ikili bazilari tek.
Himm evet.. 1 ay aslan pencesi 15 gun ara verilir tekrar baslaniyordu.. tarifler tam aklimda degil ama kaş yapim derken göz cikiyor 3lü tarifini hic gormedim saracoğlunun..
Hayit bile hormonlari dumdüz ediyor digerleriyle karisinca ne olur bilmem.. yani bndedr pco var.. ama hayit tek kullandigimda bile herseyim normale dönuyor digerleriyle kariştirsam ne olacak bilmem.. yani siz bilirsiniz tek tek dinlene dinkene veriyor saracoglu.. bazilari ikili bazilari tek.
Bunu birlikte yapmaniz hangi tavsiye uzerine?
Bakin hayitla civan ve aslan cok güclüdür tek başina.. ben birlikte kullanilmiyor diye bliyorum.
Peki fsh in kacti.. bende de var hafif ama hayit yetti bana.. o bile dusurdu cok.3’ü birlikte daha etkili oluyormuş karıştıemakta sakıcnca yokmuş.Bende polikistik over var ve sadece Lh hormonum anormal 16 idi en son düşürmek için bu küre sarıldım son çare.
Peki fsh in kacti.. bende de var hafif ama hayit yetti bana.. o bile dusurdu cok.
Yok araddaki fark icin sordum 2.bucuk katiymis nerdeyseFsh 6 civarı idi.Sınırı aşan sadece Lh.
Yok araddaki fark icin sordum 2.bucuk katiymis nerdeyse
Hayit tek basina cok tesirli ama hic denedinmiFsh 6
Lh 16 idi canım.☹