hayırlısıyla dön bitanem:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kuzum benim bugün seni ugurladım usta birligine senağlamasenağlamasensiz inan Aşkım burda aldıgım nefes bana zehirdir ,bana aglamayacagıma dair söz verdirdin ama kendin dayanamadın :asigim: hayırlısıyla tezkereni aldıgın günleri görmeyi Allah nasip etsin bitanem Allah seni ve tüm askerleri korusun vatanımız varolsun seni çok seviyorum bitanem:asigim::asigim::asigim::asigim:

Canim Hayirli Teskereler Allah Kavuştursunn We Mutuluk Peşinizi Hiç Birakmasin....

canım hayırlı teskereler diliyorum allah seni sevgiline kavuştursun bende bi taneciğimi gönderdim usta birliğine seni çok iyi anlıyorum o yüzden onu şimdiden çok özledm seni çok seviyorum canparem

senağlama kocam bitanem bu şehirdeki tek varlığım 1 aralıkta beri asker.çok özledim onu.allah hepimize bağışlasın askerlerimizi.fanatik kuluplerde sevdiği askerde olanlar kısmı var.bekleriz senide

hayırlı teskereler canım bak bende 271 günden beri asker yolu bekliorum.geçicek inş biticek.hepimiz kavuşucaz sevdklerimize.dualarımız tüm askerlerimize

ah canım Allah sabrını verir dayan güzelim hayırlısıyla gelir nişallah Allah tüm bekleyenleri kavuştursun

cok tesekkür ederim Allah herkesi mutlu etsina.s:1hug:

amin,destegin için cok tesekkür ederim Allah asker yolu gözleyenlere sabır versin helede annelere onlar bizlerden daha cok endişeliler,tekrar tesekkür ederim:)

amin canım:)Allah sabır versin hayırlısıyla dönerler inşallah:)

tabiki gelirim mesajları daha bugün gördüm,amin gercektende cok zor,Allah sabır versin canım inşallah tez zamanda kavusursunuz:)

Allah kavustursun canım benim,herzman söylüyorum Allah kimseyi sevdiklerinin hasretiyle sınamasın hayırlısyla dönsünler Allah tüm askerleri korusun:)

benim aşkımda gitti çok özlüyorum onu yapayalnız kaldım burda daha 14 ayı var dayanmak çok zor ama yapıcak bişey yok bende sen gibi nefes alamıyorum bazen ama üzülmek çare olmuyo ALLAHIM tüm askerlerimizi korusun şuan içimizde hem özlem korku var ya bişey olursa die dualarımızı eksik etmiyelim askerlerimizin üstünden

ağlattınız beni beklediğim günler geldi aklıma canım ALLAH kavuştursun çok zor dur günler bilirim .ALLAHIM sapa sağlam gelmesini nasip etsinn

amin canım Allah yardımcıları olsun,hayırlısıyla geldikleri günleride görücez inşallah yerimseniben

canım çok zordur severken ayrı kalmak... allah yardımcın olsun... hayırlı teskereler .....

Allah razı olsun canım Allah sevdiginin yolunu gözleyenleri biranönce kavustursun Allah sabır versin ne diyelim dua etmekten baska caremiz yoksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım çok zordur severken ayrı kalmak... allah yardımcın olsun... hayırlı teskereler .....

canım Allah kavuştursun insanın sevdiginden ayrı kalması cok zor Allah tez zamanda hasret ceken tüm sevenleri kavuştursun
Benim Nişanliminda Tayini Istanbula Gitti Ne Olur Aşkim Bana Beni Severek Dön Yaza Nasipse Düğünümüz Var Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…