Kızlar El Vahid okuyalım. 3669 tane. Herkes isminin yanına okudugu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatların5da, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
hedef 2016 canım ne muradın varsa versin.. duan bitti...
dua et madem sende amin diyelim bizde.. gönlünden ne geçiyosaaaya çok şaşırdım sıranın bende olduğunu bilmiyordum canım Allah razı olsun..
dua et madem sende amin diyelim bizde.. gönlünden ne geçiyosaaa
allah kabul etsin. temiz yürekli insanların hatrına.. peygamber efendimizin hatrına rabbim rızasını kazanan kullar eylesin bizi.ettim canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden...Gözlerim doldu ya
olur bana uyar ama herkes biliyomu kuran okumayı.41 yasin okuyalım mı bundan sonra ??
allah kabul etsin. temiz yürekli insanların hatrına.. peygamber efendimizin hatrına rabbim rızasını kazanan kullar eylesin bizi.
rabbim darda bırakmasın.
düşmanlarımıza güldürtmesin
kötü insanlarla arkadaş, eş, dost eylemesin.
rabbim bizi göz açıp kapatıyasıya kadar kendimizle nefsimizle boş bırakmasın.
rabbim evlerimize, huzur bereketversin ve devamlı onu anacağımız hoş anlarımız. hoş sohbetlerimiz olsun.
rabbim utandırmasın. amin...
olur bana uyar ama herkes biliyomu kuran okumayı.
kuran bilmeyenler mealini okuyabilir.. olabilir aslında bana uyar.. ben varım..herkes ne der acep... iki gün kaldı..bitmeden liste karar verelim.türkçe mealinden bakılabilir esasında. Ben ezbere bildiğim için hızlı okurum.
amin canım... bu aralar değil hep duygusaldım.. biraz kalbime dokundu bu duan. allah razı olsunAmin canım rabbim sana da katından tertemiz hayırlı anne babasına düşkün saygılı güzel yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Amin..
Ben is yerinde okuyorum cogunlukla dualari..burada yasini okumam zor.okusam bile turkcesinden okuyabilirim
3025 defa ya mucib ya allah çekebiliriz.
el mucib: duaların kabulu için
2116 defa ya veliy ya allah çekebiliriz
el veliy : her işinde allahın yardımı için
3844 defa ya hamid ya allah çekebiliriz.
el hamid: kazancın genişlemesi için
1100 defa ya zülcelali vel ikram ya allah çekebiliriz.
zülcelali vel ikram:işlerin kolaylığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?