- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HIM ODA DOĞRU....GENELİ KAPSAYAN BİR DUA OLMALI..biz bebek istemeyenler de var amaa
OLUR.. ÇOK İYİ OLUR AMA BEBEK İÇİN OKUMAYANLARDA VAR....el vahid duamız listedeki herkes için okunduktan sonra, hz. zekeriyanın duasına burada isteyen arkadaşlara liste yapıp okusak olur mu?
evet doğru söylüyorsun, onu düşünmemiştim.OLUR.. ÇOK İYİ OLUR AMA BEBEK İÇİN OKUMAYANLARDA VAR....
sende gel tatlım arkadaşlar eklesin orda ki listeye tatlımevet doğru söylüyorsun, onu düşünmemiştim.
Kizlar yeni bir listemi yapılıyor neden listemiz var zaten anlamadim liste yenileniyorsa benide ekleyin.biz bebek istemeyenler de var amaa
yok tatlım bu liste devam edicek...Kizlar yeni bir listemi yapılıyor neden listemiz var zaten anlamadim liste yenileniyorsa benide ekleyin.
Kızlar El Vahid okuyalım. 3669 tane. Herkes isminin yanına okudugu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatların5da, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
@aşkımınaşkıyım için okuyoruz
NE DİLEĞİN VARSA CANIM, RABBİM TEZ ZAMANDA HAKKINDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN. AMİN.
1 -@gulucukgs ...........400
2 -@umutsuzcuk ...... .500
3 -@tuuba84 .............. 500
4 -@z_ipek ...................200
5 -@ERSU .....................600
6 -@BabamIn_KIzIyIm .300
7 -@belinayesila ...... ..
8 -@yasmin5846 ...... ..... 69
9 -@kalemero ............... 50
10 -@askiminaskiyim ....200
11 -@istanbulunsultani .... 500
12-@trksng.........................
13.@Akimel.......................
KALAN:::..........................350
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR CANIM.selam kızlar nasılsınız..
hafta sonu kızım hastaydı giremedim okuyamadım da doğrusu
liste karışmış mı bebek için diğer sayfaya mı geçecez ???
AY CANIM İNŞŞŞŞ BEBİŞ VARDIR....allah yardımcın olsun canım..hayırlı haberlerle gel..
benim de iki gün geçti reglim ama regl belirtilerim öyle baskın ki umutlanamıyorum
dualarımızdasın canım. hayırlı haberlerini okuruz inşallah.KIZLAR KADIN DOĞUMCUYA GİDİCEM.. 5 TE RANDEVUM DUA EDİN EMİ BANA
BEBİŞİ GÖREBİLİR İNŞ VE HERŞEY YOLUNDADIR....
Canım bebişi gördük ama hem cok kücükmüş hemde düşme riski olabilirmiş. Cuma tekrar gidicem. Kan tahlilide vericem cuma günüdualarımızdasın canım. hayırlı haberlerini okuruz inşallah.