- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım darısı başına...
sağol tatlım.@gulucukgs aaaaa hamile misinnnnnn çokkk sevindimmmm hayırlııı olsunnn.....
hadi bakalım canım inşallahhh hayırlısıyla kucağına alırsınnn
hayırlı olsun canımsagol canım darısı başına...
239 canımmm.
tek korkum tekrar kaybetmek...hayırlı olsun canım
inşallah tez vakitte tüm isteyenlere
korkma allaha sığın eğer dünyaya gelmesi kararlaştırılmışsa birşey olmaz emin ol allaha tevekkül et veren o dünyaya gelmesinide nasip edecek olan allah içini ferah tuttek korkum tekrar kaybetmek...
rabbim hepimizin duaların tastamam kabul buyursun aminnnn.kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatların5da, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
@BabamIn_KIzIyIm için okuyoruz
KALAN 0
Allah'ım bu mübarek cuma günü hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. hepinize çok teşekkür ediyorum.
kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
NE DİLEĞİN VARSA CANIM, RABBİM TEZ ZAMANDA HAKKINDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN. AMİN.
1 -@gulucukgs ..... 669
2 -@umutsuzcuk .....
3 -@tuuba84 ....
4 -@z_ipek ....
5 -@ERSU ....
6 -@BabamIn_KIzIyIm ....
7 - @belinayesila ...
8 - ya se min .....
9 - K kalemero
10-@askiminaskiyim .....
KALAN 3.000
canım listen 8.24 başlamış veeee 12.41 de bitti... maşallah en hızlı liste seninki...kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatların5da, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
NE DİLEĞİN VARSA CANIM, RABBİM TEZ ZAMANDA HAKKINDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN. AMİN.
1 -@gulucukgs ..... 669
2 -@umutsuzcuk ..... 100
3 -@tuuba84 .... 400
4 -@z_ipek ....
5 -@ERSU ....
6 -@BabamIn_KIzIyIm .... 2000
7 - @@belinayesila ...
8 - @@yasmin5846 .....400
9 - @@kalemero ....100
10- @@askiminaskiyim .....
11- @@istanbulunsultani ....
KALAN 0
Allah'ım bu mübarek cuma günü hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. hepinize çok teşekkür ediyorum.
BENİ DE EKLE
BENİ DE EKLE