- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
1 -@gulucukgs ..... 69 tane
2 -@umutsuzcuk ..... 250
3 -@tuuba84 .... 500
4 -@z_ipek .... 100
5 -@ERSU ....500
6 -@BabamIn_KIzIyIm .... 940 tane
7 -SENGUL1976 ...600
8 -ya se min .....500 tane
9 - K kalemero 100
10-@askiminaskiyim ..... 110 tane (şimdilik=
KALAN 0
Ayyyy Cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina Almayi nasip etsin canimHamileyim kızlar. Ama haftalık bile degil.kan tahlili yaptılar. Şimdi 2 gün bekleyin ve kadın doqum doktorunuza gidin dedi. Cunku hcg mi o deger artarmış ozaman tam söuler.hemde ultrasonla bakar dedi.
şubatta evlendimEN İYİSİ KAN TAHLİLİ İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR ALIRSIN
DAHA ÖNCE HAMİLE KALDINMI NE KADARDIR İSTİYORSUN DAHA ÖNCE ADETLERİNDE GECİKME OLURMUYDU
daha çok küçükmüş ama inş normal bi gebelik olur.Cok sevindim canim..Allahim saglikla versin kucagina...tebrikler
Canım adetin kaç gün geçince kan tahlili yaptırdın hiç belirti yaşadınmı tekrar gözün aydın bizlerede dua etHamileyim kızlar. Ama haftalık bile degil.kan tahlili yaptılar. Şimdi 2 gün bekleyin ve kadın doqum doktorunuza gidin dedi. Cunku hcg mi o deger artarmış ozaman tam söuler.hemde ultrasonla bakar dedi.
cumarteesi gününden beri kalbim altındaki o boşluk ağrıyodu. belim ppoma doğru çok ağrıyo.. ve gögüslerim acayip derecede hassas südyn takarken acıyolardı..takmıyom bi haftadır. bide akıntım coğaldı. salı günü 6 ocak o gün adet günümdü. ama 6-7-8 sarkabiliyodu. testteki ikinci cızgide yamuk cıkınca hani bide 6 sında olmam gereken adeti olamayınca dün acile gidip kan tahlili verdik.Canım adetin kaç gün geçince kan tahlili yaptırdın hiç belirti yaşadınmı tekrar gözün aydın bizlerede dua et
cumarteesi gününden beri kalbim altındaki o boşluk ağrıyodu. belim ppoma doğru çok ağrıyo.. ve gögüslerim acayip derecede hassas südyn takarken acıyolardı..takmıyom bi haftadır. bide akıntım coğaldı. salı günü 6 ocak o gün adet günümdü. ama 6-7-8 sarkabiliyodu. testteki ikinci cızgide yamuk cıkınca hani bide 6 sında olmam gereken adeti olamayınca dün acile gidip kan tahlili verdik.
canım gözünaydın. çok sevindim. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.Hamileyim kızlar. Ama haftalık bile degil.kan tahlili yaptılar. Şimdi 2 gün bekleyin ve kadın doqum doktorunuza gidin dedi. Cunku hcg mi o deger artarmış ozaman tam söuler.hemde ultrasonla bakar dedi.
canım gözünaydın. çok sevindim. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.
olumsuz düşünme canım. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. doktorun ne derse uygula. kendine çok dikkat et.hamile kalmak sıkıntı değilde. işte onu sağlıkla doğurmak benim sıkıntımda.
herkesin kendine göre derdi var.
evet yapıyolar canım.. gebelik için geldim dedim. baktı danışmadaki kişi.. kadın doğum hastanesinede gidebilirdin dedi.. bende ama gidemem çünkü işten çıktım dedim.olumsuz düşünme canım. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. doktorun ne derse uygula. kendine çok dikkat et.
birde birşey sormak istiyorum canım. devlet hastanesine acile gidince hemen kan testi yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?