Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm benm iyiyim çok şükür girebilirim diye düşünmüştüm o yüzden sizlere hiç bişey söylemedim ama maalesef giremedim kusura bakmayın
canımmmm ne kusuru sadece merak ettim.canm benm iyiyim çok şükür girebilirim diye düşünmüştüm o yüzden sizlere hiç bişey söylemedim ama maalesef giremedim kusura bakmayın
bana uyar :) ben varım. ayrıca bugünkü duamı da okudum kaldı iki gün yuppppiiiiigünaydınnn kızlarrrrr mutlu bir gün Rabbimin dualrımızı kabul ettiği gönlümüzdekini hayırlı kıldığı bir gün olsun
dışarda deli gibi yağmur yağıyor Rabbim rahmetini versin bizlere dualarımızı kabul etsin bebeklerinizi kavuştursun sizleri bir an önce mutlu huzurlu güzel aileleriniz olsun 3 günümüz kaldı çok güzel bir gönül birliği yaptık hepiniz hakkınızı helal edin başka bir duayla ben sizlerle devam etmek isterim
ortak bi karar çıksın ben sana özelden mesaj ararım canımKizlar neye karar verirseniz ben siz okumayin lütfen bazen yazilari goremiyorum