- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tablo bende ben her gün takip edip düzenliyorum sıkıntı yokKizlar exelde bir tablomuz var dı onu bir daha yüklesenizde eksik falan var mı baksak
herkes okudum yazıyo zaten.tablo bende ben her gün takip edip düzenliyorum sıkıntı yok
canlarrrr bugün de okudum. rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı eylesin hakkına hayırlı olana gönlünü razı eylesin. niyetiniz her ne ise
rabbim onu nasip etsin evse ev işse iş bebişse sağlıklı imanlı hayırlı eli yüzü düzgün bi bebiş versin ama hepsinden önce helal rızk ve yuvalarınıza huzur ihsan eylesin.... ruhen en darda olduğum an google a 16641 ya latif okuma usülü diye yazdım şak diye bu sayfa çıktı :) o günden beri ruhen doyuyorum kendimi yalnız hissetmiyorum. öncelikle ben tek tek hepinizden razıyım rabbim de sizden razı olsun. iyi ki varsınız
allah razı olsun canım..yüreğine sağlık..canlarrrr bugün de okudum. rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı eylesin hakkına hayırlı olana gönlünü razı eylesin. niyetiniz her ne ise
rabbim onu nasip etsin evse ev işse iş bebişse sağlıklı imanlı hayırlı eli yüzü düzgün bi bebiş versin ama hepsinden önce helal rızk ve yuvalarınıza huzur ihsan eylesin.... ruhen en darda olduğum an google a 16641 ya latif okuma usülü diye yazdım şak diye bu sayfa çıktı :) o günden beri ruhen doyuyorum kendimi yalnız hissetmiyorum. öncelikle ben tek tek hepinizden razıyım rabbim de sizden razı olsun. iyi ki varsınız
AMİN CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAHcanlarrrr bugün de okudum. rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı eylesin hakkına hayırlı olana gönlünü razı eylesin. niyetiniz her ne ise
her gün 16.641 tane çekmiş oluyoruz evet ama sayıyı paylaşıyoruzKizlar her gün mu cekiyoruz..16.641 tane mi
amin teşekkürler msj ile bilgi veririm inşallah bana şimdi özelden bir msj atarsan....Bende katilmak istiyorum..liste yenilenince haberdar olursam katilirim insallah..rabbim kalbimizden gecen butun dualarimizi kabuletsin inşallah