Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim inşallah deyerlerin artar bebişin sana sımsıki tutunur500 alıyorum bana dua edin değerim kat kat artsın inşallah pazartesiye kadar bekleyeceğim günler de geçmiyor kendinize iyi bakın öpüldünüz
sağol canım inşallah geç gebelik olabilir dedi bakacaz pazartesi ne olacakCanim inşallah deyerlerin artar bebişin sana sımsıki tutunur
Bizede haber vermeyi unutma canim merak ederim canim hic kafana takma bebişin tutunur sana ALLAHIN izniyle bari senden güzel haber alalim bize umut olsunsağol canım inşallah geç gebelik olabilir dedi bakacaz pazartesi ne olacak
inşallah takmadan yapamıyorum malesef üzüldüm 293 çıktı değer bebek ölmüş olabilir bile dedi ama hiç sancım yok kürtaj bile olabilirsin dedi ona moralim bozuldu Rabbim hayırlısını versinBizede haber vermeyi unutma canim merak ederim canim hic kafana takma bebişin tutunur sana ALLAHIN izniyle bari senden güzel haber alalim bize umut olsun
Hayir olamaz bence sakin oyle duşunme articak deyerin inşallah bebişin sapa saglaminşallah takmadan yapamıyorum malesef üzüldüm 293 çıktı değer bebek ölmüş olabilir bile dedi ama hiç sancım yok kürtaj bile olabilirsin dedi ona moralim bozuldu Rabbim hayırlısını versin
sağol inşallah geç gebeliktir de seviniriz sevincim kursağımda kaldı inanHayir olamaz bence sakin oyle duşunme articak deyerin inşallah bebişin sapa saglam
INSALLAH OYLEDIR CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNsağol inşallah geç gebeliktir de seviniriz sevincim kursağımda kaldı inan
500 alıyorum bana dua edin değerim kat kat artsın inşallah pazartesiye kadar bekleyeceğim günler de geçmiyor kendinize iyi bakın öpüldünüz