Canım benim başka sayfada ya latif Listesi varKızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "ya latif ya allah " okuyalim.
arkadaşlarimızın niyetine ''sağlıklı hayırlı imanli evlatlar" insallah. Allah kabul etsin. Amin.
1-umutsuzcuk......................
2-yasmin5846......................
3-volhat................................
4-z_ipek...............................
5-SENGUL1976.....................
6-CReSS_34..........................
7-gulucukgs..........................
8-kalemero...........................
9-trksng................................
10-cemreank.........................
11-masculin(ayse).................500
12-damla_22.........................
13-ulukant.............................
TOPLAM OKUNAN=========500
KALAN ================9.500
çekersin canımkızlar ben regl oldum esmaları çekebilir miyim?
canım kimin niyetine okuyozgünaydınnn kızlarrr ben geliyorum birazdan ne yaptınız bakalım
cnm sen gelene kadar boyle basladik. kisi belirtmedim bebis isteyenlere ya latif okuyoruz yazdim ama sen sirayla okuyalim dersen yazabilirsin.canım kimin niyetine okuyoz
olur canım benim için uygundur.cnm sen gelene kadar boyle basladik. kisi belirtmedim bebis isteyenlere ya latif okuyoruz yazdim ama sen sirayla okuyalim dersen yazabilirsin.
ama herkes evli ve bebiş mi istiyo acep.cnm sen gelene kadar boyle basladik. kisi belirtmedim bebis isteyenlere ya latif okuyoruz yazdim ama sen sirayla okuyalim dersen yazabilirsin.
ay cnm ya alemsin haama herkes evli ve bebiş mi istiyo acep.
lan bekarlar evlenmeden bebek yaparlarmış.. töbe töbeee
canım git benim gibi allahım koruda dış gebelikse500 tane alıyorum bu arada bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum sanırım hamileyim test pozitif çıktı ama ultrasonda görmek için daha beklemem gerekiyor o yüzden doktora gitmeyeceğim şimdilik Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
CNM GOZUN AYDIN INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN DARISI BASIMIZA DUALARA DEVAM ET BIZLEREDE OKU HAMILELERIN DUASI KABUL OLURMUS500 tane alıyorum bu arada bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum sanırım hamileyim test pozitif çıktı ama ultrasonda görmek için daha beklemem gerekiyor o yüzden doktora gitmeyeceğim şimdilik Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
olur..BEKAR OLANLAR YADA COCUGU OLANLAR BIZE YANI bebis isteyenlere okusunlar sonra bizde onlara okuruz yani olmazmi???????????@ gulucuks
OLUR CNM BU SAYDIKLARINA SIRAYLA HER HAFTA BIR NIYET ICIN OKURUZ TMM?????? BU HAFTA BEBIS ISTEYENLERE OKUYALIM DAolur..
şöyle diyelim ozaman duamıza...
eş isteyenlere hayırlı eş
iş isteyenlere hayırlı , helal kazançlı, part time bol maaşlı iş.
evlat isteyenlere hayırlı, imanlı, sağlıklı evlatlar.
sağlık isteyenlere şifaver
YA RABBİM
Ayyyy cok sevindimmm ne güzel yaaaa inş sağlıcakla kucagına alırsınn500 tane alıyorum bu arada bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum sanırım hamileyim test pozitif çıktı ama ultrasonda görmek için daha beklemem gerekiyor o yüzden doktora gitmeyeceğim şimdilik Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?