Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşbana da 360 yazın arkadaşım için bu gün adet olmam gerekirdi ama olmadım dua edin bana da sekiz aydır bekliyorum umarım bu ay olmuştur korkuyorum adet olacağım diye umarım stresten değildir
SIRADA DAMLA ARKADASIMIZ VAR GALIBA.
KIZLAR BEN 180 OKUDUM SIMDILIK EKLEYIN
Damla icin 540 okudum
540 ekle canim
Damla için 540 okudum. Allah gönlüne göre, hayırlısını versin.
540 ekleyn
Amin canim Rabbim senin de gonlune gore versin . Allah kalbimizi ne kadar yurekten evlat sahibi olmak istedigimizi goruyor . Insallah bizlere de kapilarini acar ve dunyanin en guzel duygusu olan annelik duygusunu tadariz. Her zaman hayirlisini isteyelim her seyin zamani vardir canim Allaha hep siginalim umudumuzu yitirmeyelim. Buradaki arkadaslarin da Rabbim dualarini kabul eder insallah360 alıyorum Damlacım umarım en kısa zamanda olur anlıyorum seni senin kadar beklemesemde ben hep düşmanıma bile çocuk sevgisini tattır rabbim diye dua ederim düşün o kadar çocuk sevgisi var içimde zor birşey gerçekten evet yeniyim ama az üzülmüyorum emin ol ben kafamada takan biriyim zaten benden sonra evlenenlerin haberini aldıkça daha da moralim bozuluyor çünkü ilk günden beri korunmuyorum hep istedim Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aynen canım ya bende benden sonra evlenen ne kadar akraba arkadaş komşu varsa hepsinin hamile haberini aldım. En Son dün dayımın gelininin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evliler360 alıyorum Damlacım umarım en kısa zamanda olur anlıyorum seni senin kadar beklemesemde ben hep düşmanıma bile çocuk sevgisini tattır rabbim diye dua ederim düşün o kadar çocuk sevgisi var içimde zor birşey gerçekten evet yeniyim ama az üzülmüyorum emin ol ben kafamada takan biriyim zaten benden sonra evlenenlerin haberini aldıkça daha da moralim bozuluyor çünkü ilk günden beri korunmuyorum hep istedim Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kızlar liste açık mı bende katılmak ıstıyorum
Guncelle canimkizlar listeyi guncelliyeyimmi?????? gulucuk yok cok girmiyor galiba