- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Görürse ekler arkadaş.canım beni de ekleyin ben de katılayım
bana uyar.bugunden baslıyorum o halde.Allah kabul eder ınsallah hayırlı kısmetın olur..Kızlar madem öyle biz başlayalım 5 kişi. Takip kolaylığı açısından sıra kimdeyse 1999 diğerleri 2000 okusun.
Şuan benim için okumakla başlayalım:
"Allah'ım evini ve işini bilen, eşine sadık, karşılıklı güven sahibi olduğumuz huzurlu, sevgi dolu, gönlümüzü hoş tutacağımız hayırlı bi kısmet, sevdiğin bi kulunu nasip et. Amin."
Benim niyetim bu şekilde. Siz de benim için bu niyetle okursanız sevinirim. Sıra size geldiğinde siz de duanızı yazın. Bugünden başlayalım. Zaman geçtikçe hızlanırız zaten. Bir kişininkini en geç 3 günde bitirmeliyiz. Hadi bakalım şimdiden hepimizinkini Allah kabul etsin. Halkımızda hayırlısını; hayırlısını da gönlümüze razı eylesin.
1.Bilincsiz Taksir -1999
2. L Live_Your_Life - 2000
3._Simurg_ - 2000
4.Chemistcan -2000
5.Namaria -2000
siz katılacak mısınız eger katılacaksanız sayıları yenıden dagıtırdık mumkun olursa tabıFetih Süresi okusaydık ... birer tane de yanında ?
siz katılacak mısınız eger katılacaksanız sayıları yenıden dagıtırdık mumkun olursa tabı
bence olabılır dıger arkadaslar ne dıyor acabaTopik topik bakıyorum dolaşıyorum kimse süre okumuyor....Diğer okuduklarımızla bırlıkte sürede okusak yada ayrı bır topıkde bırkac süreyi dönüşümlü okusak ...bır hafta Fetih bır Hafta yasin mesela ...bir hafta meryem süresi Vakıa....4 ünü okuyabılırız sırayla...
Bır ara böyle bır topik vardı gercekten o ara değişimleri hissedıyordum ben...
Bunu şimdi yapamazsanız bile en azından buradA Fetif süresini de okuyalım en azından 1 er tane diğerıyle bırlıkte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?