- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.981
Merhaba canım sanırım kızlar okumaya başlamışlar. Bizde yeni bir grup oluştursak mı? Olur mu?
Çok iyi olur ama başka katılmak isteyenler olur inşallah.olur canım neden olmasın, başka katılmak isteyen var sa onları da alalım bizde başlayalım... hatta bu cuma başlayalım istersen?
Canım biz yeni bir grup oluşturacağız katılmak ister misin ?bende bir yakınım için dua istiyorum arkadaşlar dua kardeşliginize dahil olabilirmiyim
Tamam canim sorun değil ben seni de okundu yaziyorum.
1.lilruba...............306OKUNDU
2.fndkfndk............306. OKUNDU
3.perican55............306.OKUNDU
4.nara87..................306. OKUNDU
5.deryadeniz28......306. OKUNDU
6.kelebekcim..........306 OKUNDU
7.berirem.................306. OKUNDU
8.cesmi-naz.............306
9 . vazgecilmez.......306 OKUNDU
10.cerenkar.............306OKUNDU
11.tiramisu..............306 OKUNDU
12.denizxxx............306OKUNDU
13.birgaripyalnizzz...316 OKUNDU
14 cameliee..............306OKUNDU
Kizlar bir tek Çesminaz kaldi okudu mu okumadi bilmiyorum ne yapalim onu bekleyelim mi diğer arkadaşimiza geçelim mi?
Bende katılabilir miyim kızlar?
cnm okudum ben duanda bitti Allahım inşallah kalbine göre versin senin ve buradaki herkezin duaları kabul olsun cnm inşallahMerhaba canım sanırım kızlar okumaya başlamışlar. Bizde yeni bir grup oluştursak mı? Olur mu?
1.lilruba...............306OKUNDU
2.fndkfndk............306. OKUNDU
3.perican55............306.OKUNDU
4.nara87..................306. OKUNDU
5.deryadeniz28......306. OKUNDU
6.kelebekcim..........306 OKUNDU
7.berirem.................306. OKUNDU
8.cesmi-naz.............306
9 . vazgecilmez.......306 OKUNDU
10.cerenkar.............306OKUNDU
11.tiramisu..............306 OKUNDU
12.denizxxx............306OKUNDU
13.birgaripyalnizzz...316 OKUNDU
14 cameliee..............306OKUNDU
:) tamam bence de yapalım :)Ç
Çok iyi olur ama başka katılmak isteyenler olur inşallah.Liste yapalım bizde o zaman
canım sende bitince bitiyor zaten bayramdan önce dağıtırsan ii olur ben haftaya tatile gidiyorum 20 gün olmayacağım giremeyebilirimyeni ve son yani bana geçelim mi..bitti mi okuma.
birgaripyalnizzzz okuması bitti ise dağıtayım istiyorum bende :)canım sende bitince bitiyor zaten bayramdan önce dağıtırsan ii olur ben haftaya tatile gidiyorum 20 gün olmayacağım giremeyebilirim
kızlar merhaba :)
evime döndüm çok şükür bitmiştir diye girdim ama ayrılanlarla sayı çoğalınca daha tamamlanmamış liste hepinizin Allah dualarını kabul etsin
Şimdi listesini yapmış arkadaşımız bir karışıklık olmasın diye sayı almıyorum yardım isteyen arkadaşımız yazsın haberleşip sayısından alayım o şekilde yardımcı olayım hayırlısıyla tamamlayalım listemızı
merhaba sizeözel msj attım geridönersenız yardımcı olmaya calısayım lıstenızdeyardımınıza talibim
listeyi duyurma işini (alıntı) yapamıyorum :)
Merhaba canım sanırım kızlar okumaya başlamışlar. Bizde yeni bir grup oluştursak mı? Olur mu?
olur canım neden olmasın, başka katılmak isteyen var sa onları da alalım bizde başlayalım... hatta bu cuma başlayalım istersen?
100 e yakın okudum ben canım, ama yarın akşama kadar başka okuyamam mesela, siz kaç taneyi okursunuz da kalanını yarın akşam bitirirm
Okundu canım 17 tane. :) Allah kabul etsin. Hakkını da helal et bizlere. Bence hoş olmadı yani geciktirdik.
Canım 306 okudum Allah kabul etsin
306 tane okdum allah kabul etsın...
Okuyup bitirdim Allah kabul etsin.
kizlar birgaripyalnizzz...icin 306 tane okuyup bitirdim
yarin bitiyo allahin izniyle canim. muthis yogun gecti son gunler. yogunluk devam ediyor ama tamamlayacagim insallah :)
Canımmm Bitirmiştim ben günler öncesinden. Tüm sayfalara bakamadım inşallah paylaşmamışsın benimkini. Haber veremedim. Hakkını helal et. Kusura bakma böyle geç haber vermek istemezdimRabbim duanı dileğini kabul etsin canım benim..
canım okudum Allahım dualarını kabul etsin........
Tamam canim sorun değil ben seni de okundu yaziyorum.
cnm okudum ben duanda bitti Allahım inşallah kalbine göre versin senin ve buradaki herkezin duaları kabul olsun cnm inşallah
Kızlar her zaman giremiyorum. Son bir arkadaşımız kaldı. Ondan sonra ben gruptan cıkmak istiyorum. Bir ara geldiğinde yazıcam inşallah. Hayırlı bir işin kapısındayım. Dualarımız kabul oluyor inşallah. Darısı tüm isteyenlere. Allah tamamına erdirir inşallah. Selamlar.
yeni ve son yani bana geçelim mi..bitti mi okuma.
canım sende bitince bitiyor zaten bayramdan önce dağıtırsan ii olur ben haftaya tatile gidiyorum 20 gün olmayacağım giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?