- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
- 198
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.181
3 hafta sonra kısmetse sıra bende , ömürlük yarim gönül eşim dediğim adam inşallah bu süreçte döner de okuma niyetim daha farklı olur.
Bu ramazan beni çok fena yaptı , burda dualar okurken sanki daha bir özlüyorum .. Şeytan vesvese veriyor diyeceğim ama bu ayda şeytan da bağlı :44:
Ben bunları niye yazdım ki :44:
------------
-----------------------
Cnm ıkı kısı kaldı aksam 7 ye kadar bekleyelım snra yayınla sen listenı donmezlerse ozelden takıp ederım artık hayır okumadım deseler kendım okurum bıter boyle cok cırkın bırde ben herkesınkını max 2. Gun okuyan ınsanım dediğim gibi 7 ye kadar opsıyon verıp senınkıne gecelımÖzgem ne durumdasın? Başlatalım mı yenisini? Sıra kimdeyse o takip edecek ya ondan soruyorum canım.
Ozge okudum canim 185 taneyi. Biraz gec oldu hakkini helal et.
Ağzınıza sağlık...gec olsa da ben bitirdim. allah kabul etsin
------------Alıntı özgem81 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
1)mavigece07 ---185 adet okunacak ---tamamı okundu
2)Lilruba ---------185 adet okunacak---tamamı okundu
3)MissCherryBloosom (3 hafta yok!!)-
4)Ceylinimdeceylinim---------185 adet okunacak---tamamı okundu
5)fndkfndk------185 adet okunacak ---tamamı okundu
6)rapisa---------------185 adet okunacak tamamı okundu
7)tolin---------185 adet okunacak ---tamamı okundu
8)Sottile----185 adet okunacak
9)capoeira-----185 adet okunacak ---tamamı okundu
10)özgem81-------189 adet okunacak ---tamamı okundu
11)Nehirsu85------185 adet okunacak --- tamamı okundu
12)buujuu----------185 adet okunacak
13)perican55------185 adet okunacak --- tamamı okundu
14)Nara87 ---------185 adet okunacak --- tamamı okundu
15)deryadeniz28--------185 adet okunacak ---tamamı okundu
16)Kelebekcim--------185 adet okunacak ---tamamı okundu
17)berirem-----185 adet okunacak ---tamamı okundu
18) cesmi_naz---------185 adet okunacak ---tamamı okundu
19) vazgecilmez------185 adet okunacak ---tamamı okundu
20)cerenkar--------- 185 adet okunacak ---tamamı okundu
21)Limonlu_Cheescake-------185 adet okunacak---tamamı okundu
22)_tiramisu_--------185 adet okunacak --- tamamı okundu
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------185 adet okunacak --- tamamı okundu
25)gizem89------------185 adet okunacak ---çeşminazve tarafımdan tamamı okundu
26)ArcLizzie.....185 adet okunacak
Cnm ıkı kısı kaldı aksam 7 ye kadar bekleyelım snra yayınla sen listenı donmezlerse ozelden takıp ederım artık hayır okumadım deseler kendım okurum bıter boyle cok cırkın bırde ben herkesınkını max 2. Gun okuyan ınsanım dediğim gibi 7 ye kadar opsıyon verıp senınkıne gecelım
------------
-------------
Bugün bitirip raporlayacağım canım..
peki ben kime niyetle okucam bugün??
Dönüşlerin en güzeli ile geldin sanaaa 🌺🌺🌺🌺
Canim okuyamazlarsa paylasiriz 15-20 bana da haber et lütfen .Arkadaşlar hala sizden haber bekliyorum sıradakı arkadaşın duası uzuyor okumadıysanızda okumadım dıye donun ama boyle olmaz lütfen ....
arclizzie arkadaşım ne genel ne alıntılama ne ozel mesaj hıc bır seye cevap donmuyorsun dua haktır hem benım hakkıma hem sıradakı kısının hakkına gırıyorsun kaç defa alıntıladım persembeden yaz okuyamadıgını tamamlarım dedım yanı buraya gırıp haber vermek bu kadar zormu ya Mübarek gün oruç ağız insanı sinirlendiriyorsunuz arkadaşlar kimseye zorla okutmuyorum hbr ver okumıycam de yada ben okudum okudugum sayı su de bu kadarmı zor sorumsuz ınsanlar katılmasın su listeye artık lütfen
3 hafta sonra kısmetse sıra bende , ömürlük yarim gönül eşim dediğim adam inşallah bu süreçte döner de okuma niyetim daha farklı olur.
Bu ramazan beni çok fena yaptı , burda dualar okurken sanki daha bir özlüyorum .. Şeytan vesvese veriyor diyeceğim ama bu ayda şeytan da bağlı :44:
Ben bunları niye yazdım ki :44:
bundan sonra herkesin bana gösterdiği hassasiyeti göstericem arkadaşlar günü geçirene gün geçiririm geç haber verene geç haber veririm son dakıka okumayanlara son dakıka okumadım derım cvp vermeyenlerede cvp vermem kimse kusura bakmasın eşşek gibi öyle gönülden aman kimsenın duası uzamasın aman kendımıze ıster gıbı ısteyelım ıyınıyetıne çarçabuk okumaya hıc gerek yokmus yanı çok sinirlendim
Arkadaşlar hala sizden haber bekliyorum sıradakı arkadaşın duası uzuyor okumadıysanızda okumadım dıye donun ama boyle olmaz lütfen ....
arclizzie arkadaşım ne genel ne alıntılama ne ozel mesaj hıc bır seye cevap donmuyorsun dua haktır hem benım hakkıma hem sıradakı kısının hakkına gırıyorsun kaç defa alıntıladım persembeden yaz okuyamadıgını tamamlarım dedım yanı buraya gırıp haber vermek bu kadar zormu ya Mübarek gün oruç ağız insanı sinirlendiriyorsunuz arkadaşlar kimseye zorla okutmuyorum hbr ver okumıycam de yada ben okudum okudugum sayı su de bu kadarmı zor sorumsuz ınsanlar katılmasın su listeye artık lütfen
Arkadaşlar hala sizden haber bekliyorum sıradakı arkadaşın duası uzuyor okumadıysanızda okumadım dıye donun ama boyle olmaz lütfen ....
Ben tamamlayamadım size mesaj atacağım sabahtan beri niye hakkınıza gireyim yahu alındım....Bana kimse özel mesaj atmadı ayrıca.
Günlere de yaysam tamamlarım hak haktır ben de biliyorum listeden çıkmak istiyorum bunu ösylemek istiyordum bana çok geldi ben sizin kadar çok okuyamıyorum doğrusu maalesef ki..
Ayıp ama çok alındım iyi günler... onu tamamlarım kendime de istemem sağolun..
Zaten son gün bu aksam.Duanı okudum fakat hem iş hem misafir derken bir türlü yazamadım.
Çok yoğundum bu hafta.
Yalnız üslup hiç hoş olmamış..
Neyse.
Allah niyetini kabul etsin.
Zaten son gün bu aksam.
Arkadaş dun sanmis sanirim.
Pzt-pers pers-pzt değilmi ?
ooyy Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım, Rabbim ya onu karşına getirsin ya da gönlünden onu alsın da sen üzülme
kıyamam sanaa
sen hiç gönlünü karartma canım, okumayan arkadaşların sorumsuzlugunu sen hiç üzerine alınma, ne kadar eksikse bir çırpıda bitiririz evelallahkimse için de kendi yüreğini karartma, eksik okumak ya da geç okumak senin vicdanını rahatlatmaz ki, sen elinden gelenin en iyisi yap gerisini Allaha bırak, o biliyordur nasıl olsa işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?