Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Dönüşlerin en güzeli ile geldin sanaaa 🌺🌺🌺🌺

Özgem ne durumdasın? Başlatalım mı yenisini? Sıra kimdeyse o takip edecek ya ondan soruyorum canım.
Cnm ıkı kısı kaldı aksam 7 ye kadar bekleyelım snra yayınla sen listenı donmezlerse ozelden takıp ederım artık hayır okumadım deseler kendım okurum bıter boyle cok cırkın bırde ben herkesınkını max 2. Gun okuyan ınsanım dediğim gibi 7 ye kadar opsıyon verıp senınkıne gecelım

------------
-------------

------------
-------------

Haklısın canım, ben de üzülüyorum böyle olunca. Okunamayabilir işleri çıkmış vs olabilir de en azından haber verilseydi iyiydi.

Bugün bitirip raporlayacağım canım..

peki ben kime niyetle okucam bugün??

Arkadaşlar hala sizden haber bekliyorum sıradakı arkadaşın duası uzuyor okumadıysanızda okumadım dıye donun ama boyle olmaz lütfen ....

arclizzie arkadaşım ne genel ne alıntılama ne ozel mesaj hıc bır seye cevap donmuyorsun dua haktır hem benım hakkıma hem sıradakı kısının hakkına gırıyorsun kaç defa alıntıladım persembeden yaz okuyamadıgını tamamlarım dedım yanı buraya gırıp haber vermek bu kadar zormu ya Mübarek gün oruç ağız insanı sinirlendiriyorsunuz arkadaşlar kimseye zorla okutmuyorum hbr ver okumıycam de yada ben okudum okudugum sayı su de bu kadarmı zor sorumsuz ınsanlar katılmasın su listeye artık lütfen

bundan sonra herkesin bana gösterdiği hassasiyeti göstericem arkadaşlar günü geçirene gün geçiririm geç haber verene geç haber veririm son dakıka okumayanlara son dakıka okumadım derım cvp vermeyenlerede cvp vermem kimse kusura bakmasın eşşek gibi öyle gönülden aman kimsenın duası uzamasın aman kendımıze ıster gıbı ısteyelım ıyınıyetıne çarçabuk okumaya hıc gerek yokmus yanı çok sinirlendim

Canim okuyamazlarsa paylasiriz 15-20 bana da haber et lütfen .

Canlar ağzınıza yüreğinize sağlık.. Brnim tefriciyeleri bitirmişsiniz.. Okumayanlar olmuş galiba bazı arkadaşlar fazla fazla okumak zorunda kalmış.. Foruma giremediğim için fndk tan yardım istemiştim. Kendi listen gibi ilgilen drdim.. Allah razı olsun hepinizden, ben olmadığım halde tüm olumsuzluklara eağmen bitirmişsiniz.. Hakkınızı helal edin.. Ağzınıza yüreğinize sağlık

ooyy Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım, Rabbim ya onu karşına getirsin ya da gönlünden onu alsın da sen üzülme

kıyamam sanaa

sen hiç gönlünü karartma canım, okumayan arkadaşların sorumsuzlugunu sen hiç üzerine alınma, ne kadar eksikse bir çırpıda bitiririz evelallah kimse için de kendi yüreğini karartma, eksik okumak ya da geç okumak senin vicdanını rahatlatmaz ki, sen elinden gelenin en iyisi yap gerisini Allaha bırak, o biliyordur nasıl olsa işini

Ben tamamlayamadım size mesaj atacağım sabahtan beri niye hakkınıza gireyim yahu alındım....Bana kimse özel mesaj atmadı ayrıca.
Günlere de yaysam tamamlarım hak haktır ben de biliyorum listeden çıkmak istiyorum bunu ösylemek istiyordum bana çok geldi ben sizin kadar çok okuyamıyorum doğrusu maalesef ki..
Ayıp ama çok alındım iyi günler... onu tamamlarım kendime de istemem sağolun..

Son düzenleme:

Duanı okudum fakat hem iş hem misafir derken bir türlü yazamadım.
Çok yoğundum bu hafta.
Yalnız üslup hiç hoş olmamış..

Neyse.
Allah niyetini kabul etsin.

Son düzenleme:

Duanı okudum fakat hem iş hem misafir derken bir türlü yazamadım.
Çok yoğundum bu hafta.
Yalnız üslup hiç hoş olmamış..

Neyse.
Allah niyetini kabul etsin.
Zaten son gün bu aksam.
Arkadaş dun sanmis sanirim.
Pzt-pers pers-pzt değilmi ?

Kizlar liste de benden sonra çikan var mi ?
Kendiminkinde adet olmuştum daha da olmadim gecen ay yazmaya unutmusum tarihi.
Sadece kendi siramda adettim onu biliyorum.
Hala olmadim başka şeyler düşünmeye basladim ya:26:

Amiiiiin gülüm inşallah ve özgem'e de çok katılıyorum noktasına virgülüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…