- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.981
oy kuzum sen oruçlumusun......maşallah......
iftar da bizede dua eder misin canım.......
Allah kabul etsin......
hayırlı eş ve hayırlı iş(şuanki işimde çok mutsuzum) için dua.....:26::26::26::26::26:
aminn canım çok teşekkür ederim
genelde iftar vaktine doğru bayılmış oluyorum ben ama yine de içimden bolca dua ediyorum senin için de ederim canım
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahbazen diyorum keşke bundan 6 ay yada 1 sene sonrası 15 20 sn de olsa görme fırsatım olsa da beni neler bekledigini bilsem böyle karışıklık çok zor
haklısın canım güzel olurdu ama ya zor üzücü şeylerde varsa içinde....(Allahım korusun) belki de bilmemek daha güzel.....
yada dediğin gibi güzel şeyleri bilsek ne güzel olurdu.....
ya meselaa kötü şeyler varsa eger bunu önceden bildigimizi çin düzeltebilecegiz, ona göre yön verecegiz hayatımızafazla bilim kurgu dizilerinden izliyorum galiba ben bu aralar
aaaaaaa.......hiç byle düşünmemiştim kuzum....neden olmasın doğru söylüyorsun.....bu yönüyle güzel olurdu......
ama bak ben ben bir kitapda okumuştum......hani dua ediyoruz da kabul olmuyor zannediyoruz ya bazen....
Aslında Allah çok merhametli ya kullarının duasına cevap vermemeye hicap duyarmış....o nedenle kaderinde başına gelecek bir musibet varsa silermiş...
yani aslında dua ederek kabul olmasa bile başımıza gelecek bir musibeti önlemiş oluyoruz....:13::13::13::13:
ne güzel değilmi.....yani aslında Allah bir nevi senin isteğini bu şekide tamamlamış kuzum.....
Ceylinim kusura bakma bir türlü elim varmadı okumaya. :26: Ama bir seferde bitiririm ben. Bir saatlik işi var. Son gün ne zamandı? En son haber beklenen olmak istemiyorum, daha evvel bitireyim. :)
Canım 5o tane alabilirim...
İşte olmasam daha fazla almayı düşünürdüm aslında.
İnşAllah hakkında en hayırlı ve seni en mutlu edecek şekilde neticelenir...
Hanımlar bu arada yeni okumamıza başladık mı??
sevılla bu ne bıcım bı uslup?ben sana orada herhangı bır laf sokma yada bısey soylemısmıyım acaba?ne bu siddet bu celal bu topıkte kacıncı kısının boyle kalbını kırıyosun farkındamısın?
canım ne durumdayız...listedesin biliyosun dimi ?
canım ne durumdasın...senin duanı yapıcaz daha sonraki sırada
Haydi bakalım kızlarrrr
bu arada çok şükür ikinci görüşmeden sonra az önce çocuk bana selam nasılsın diye mesaj yazdı annesi kek i koyduğum nazar boncuklu kutuyu beğenmiş
İlk defa o adım attıı
yok yok bunlara ilgi göstermiyceksin arkadaş bunlar bu dilden anlıolar demek kiHaydi bakalım kızlarrrr
bu arada çok şükür ikinci görüşmeden sonra az önce çocuk bana selam nasılsın diye mesaj yazdı annesi kek i koyduğum nazar boncuklu kutuyu beğenmiş
İlk defa o adım attıı
Haydi bakalım kızlarrrr
İlk defa o adım attıı
yok yok bunlara ilgi göstermiyceksin arkadaş bunlar bu dilden anlıolar demek ki
pazardan beri yazmayınca dank etti sanırım
Haydi bakalım kızlarrrr
İlk defa o adım attıı
şekerim ne durumdayız ?
Okuyorum şu an. :)
canım ne durumdasın...senin duanı yapıcaz daha sonraki sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?