- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
Senin icin okudum canim.Rabbim dilegini versin tez zamanda Allahim Gonlune gore versin.
saol cnm ALLAH kabul etsin ,aynen ya ben sizlerin duasını okudum benimki arada kaynadı okumayanlar oldu kırıldım ama:) buarada nickden belli oldugu üzre ismim burcu duamıda ismen rica edicem.bende baştan başlayıp okuycam dualarınızı bitince burdan bildiririm.OKUNAN-----------------TARİH------------------OKUYAN
MASLOW----------------22.02.2013--------------nur,sevgilim06,azra'nın annesi,azrazehra, melancol
melancol----------------23.02.2013--------------azra'nın annesi,azrazehra,nur,MASLOW
azrazehra---------------24.02.2013
raporluchatlaq-----------25.02.2013(ev alması için)
sevgilim06---------------26.02.2013
nur---------------------27.02.2013
azra'nın annesi----------28.02.2013(gönlünden geçen niyeti için)
buujuu-----------------01.03.2013
herkese iyi hafta sonları sevgili arkadaşlarım.Bugün melancol için okuduk Allahın izniyle.Eksik olan arkadaşlarımız da okuyup dönerlerse listeye ekleriz.Ayrıca buujuu'cum önceki topikten de senin için okumam gereken yasini şimdi okudum.Malum topik yanlışlıkla dağıtılınca karıştı ortalık.Allah kabul etsin.
saol cnm ALLAH kabul etsin ,aynen ya ben sizlerin duasını okudum benimki arada kaynadı okumayanlar oldu kırıldım ama:) buarada nickden belli oldugu üzre ismim burcu duamıda ismen rica edicem.bende baştan başlayıp okuycam dualarınızı bitince burdan bildiririm.
evet fıstıklar,bugün azrazehranın günü,okuyan arkadaşların dönüşlerini bekliyoruz.Hoşgörünüze sığınarak listede ufak bir güncelleme yaptım.raporluchatlaq arkadaşımızın vazgeçmiş veya listemize katılmayı unutmuş olabileceğini düşündüğümden dolayı listenin sonuna ekledim aksama olmaması için.kendisine de hatırlatma gönderiyor olacağım
OKUNAN-----------------TARİH------------------OKUYAN
MASLOW----------------22.02.2013--------------nur,sevgilim06,azra'nın annesi,azrazehra, melancol
melancol----------------23.02.2013--------------azra'nın annesi,azrazehra,nur,MASLOW,sevgilim06
azrazehra---------------24.02.2013--------------sevgilim06,azrazehra,nur,annem
sevgilim06---------------26.02.2013
nur---------------------27.02.2013
azra'nın annesi----------28.02.2013(gönlünden geçen niyeti için)
buujuu-----------------01.03.2013
raporluchatlaq-----------25.02.2013(ev alması için)
kızlar özel bi nedenden dolayı ben bugünlerde dua edemicem oyüzden hazır bana sıra gelmemişken listeden çıkarırsınız daha sonra tekrar dualara iştirak etmeye çalışıcam selam ve dua ile.
3'ümüzde okuduk canlarım =)
Canım teyzem için 3 ümüz okuduk =)))))
Burcucum ben sen ne yaparsan uyarım seninleyim =) Organize sana ait=)
Kendim icin ve nur hanim icin okudum.Rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?