Kesinlikle sizin dediğiniz gibi herşey kısmet sakın çevrenizdeki insanların canınızı sıkmasına izin vermeyin.. Benim çevremdeki örneklerden vermek istiyorum belki içiniz rahatlar.. benim bir abim çok ciddi kariyeri olan bir insandır 33 yaşındaydı ve 40 yaşında kariyeri olmayan ve oldukçe yaşlı görünen bir bayanla evlendi ailecek şookkk geçirdik..yani kısmetden ötesi yok..
birde boşanmak çok zormuş evlenipde boşanmaktansa hç evlenmemek daha iyiyimiş toparlanmak çok uzun zaman alıyormuş.. böylede bir örnek görmüşlüğüm var.. birde beğnilmemek diye bir şey yok bence erkekler taşıyamıyor bazı kadınları ve korkuyorlar kendilerinden üstün olur diye.. Siz üzülmeyin ben sizi dualarında bulundurmaya özen göstericem.. inşallah kıymetinizi bilen bir insan çıkar karşınıza en önemlisi..
mrb rubenis çok tşk ederım paylaşımın için. işde gozumun onunde benden kuçukler evlendıkçe kıskanmıyorum ama içim eriyor. kımselere de dıyemıyorsun. gızlı gızlı ağlamadığım gun yok. hem guzel hem de çevreme sıcak becerıklı yardımsever ınce duşuncelı bır ınsan olmama rağmen neden ? dıyorum dedığın gıbı kısmet. kısmetten otesı yok. Bende fetıh suresını okuyup sen dahıl dığer arkadaşlarıma yollıcam buradan belırtırım. sevgıler rubenıs ve dığer arkadaşlar..