Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melidia, Kormanova, kestane_sekeri için duaları tamamladım. Allah'ım kabul etsin. (Amin.)
melidia, Kormanova, kestane_sekeri için duaları tamamladım. Allah'ım kabul etsin. (Amin.)
Kızlar ben cuma suresi eksiklerimi tamamladım, yeni arkadaşlar için de okudum bugün kestane şekeri ve kormanova. Allah'ım kabul etsin Bu arada geç okuyorum, eksiklerimi sonra tamamlayabiliyorum hakkınızı helal edin eğer ki bu sorun olursa çıkabilirim.Gerçekten problem değil alınmam hiç.
Kızlar ben cuma suresi eksiklerimi tamamladım, yeni arkadaşlar için de okudum bugün kestane şekeri ve kormanova. Allah'ım kabul etsin Bu arada geç okuyorum, eksiklerimi sonra tamamlayabiliyorum hakkınızı helal edin eğer ki bu sorun olursa çıkabilirim.Gerçekten problem değil alınmam hiç.
hangi dua olursa olsun okurum ben iyiki varsınız kızlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
arcLizzie-----------
buujuu------------
sevgilim06--------
MASLOW---------
cadoloz_x----------
melancol----------
melidia-----------
Kormanova-----
kestane_sekeri--
hatta maslowa ön hazırlık yapalım :)
listemiz bu sekildeydi kızlar katılmak istemeyen varmıdır
ben yokum =( neredeyim yaaa
ay canim kusura bakma ben en son maslowun yaptigi listeyi kopyalamasdim katilmak istemeyen varmi diye