Hayırlı Akşamlar

f_atma06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
36
23
3
26
Doğru yeremi konu açtım bilmiyorum benim adetim 25inde olcaltı hala olmadım 23-24ünde yumurtlamam oldu akıntım filan çk oldu dün test yaptm negatif çıktı hamile olabilirmiyim

25inde regl olacakken 23-24ünde yumurtlamanız pek mümkün değil ama? Ovülasyon testi mi yaptınız? Sadece akıntıdan mı yumurtladığınızı düşünüyosunuz?

25inde regl olacakken 23-24ünde yumurtlamanız pek mümkün değil ama? Ovülasyon testi mi yaptınız? Sadece akıntıdan mı yumurtladığınızı düşünüyosunuz?
Pkoluyum o yüzden ne zman çatlycagı belli olmuyo evet akıntı kasık agrısı yumurtlama baska nasl biliniyoki ?

Pkoluyum o yüzden ne zman çatlycagı belli olmuyo evet akıntı kasık agrısı yumurtlama baska nasl biliniyoki ?
Yumurtlama takribi reglin ilk gününden 14. 15. günleri oluyor ama kişiden kişiye değişir. Eczanelerden veya internetten ovülasyon testi alabilirsiniz.

Yani yumurtlamadan hemen 1 veya 2 gün sonra regl olunmaz. Yumurta gelişecek ki ondan sonra regl yolu ile atılacak.

Yani yumurtlamadan hemen 1 veya 2 gün sonra regl olunmaz. Yumurta gelişecek ki ondan sonra regl yolu ile atılacak.
Ya demek istediginizi anladm zaten pkolu oldgm için düzenli yumurtlamam olmyo işte gecen ay 25inde oldgma göre bu ayda olmadım hala o yüzden aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…