Hic hayir diyemiyorum sanirim akillanmam laziiimkendini kullandirma.
ne münasebet sana sormadan! kiyafetlerini alacak olmaz öyle seyler.
ayni evde kaliyo olursunz kardesin olur amenna ama bu fazla.
bende ayni hatayi yapiyorum hep tekrar tekrar ama artik akillanmaya karar verdim. sunu unutmamaliyiz:
kimseye haddinden fazla deger ver mi ye cek sin!!!!
Ya bikere bahane uydurdum tatile giderken geldi valiz hazilicsm ne getiririm bilmem sonra alirsin dedim simdi hazirla valizini bende yardim ediyim dedi olmaz dedim ben gun boyu yaparim simdi gec oldu o kadar cok israr ediyoki hic anlamiyo vermek istemedigimiKiyafetlerini verme anam. Benim cok dilim yandi o isten. Bi bahane uydur artik kimseye vermiyorum de. Once soyle hepsini getirsin. Kuser falan kiyafetlerin onda kalir sonra. Ben kiyafet konusunda cok takintiliyim valla
Haklisiniz bide hep ayni sey resmen evde giyicek kiyafetim kalmiyo ya yeni aldigim biseyi bile ben daha hic giymeden isteyebiliyoNe yapın biliyor musunuz ? Size gelmek istediğinde aa canım kombinin mi kalmadı gel tabii veya bu sefer hangi kiyafetlerimi alacaksın ona göre söyle de ütüsü yoksa yapiyim diyin. Ya da isim var evde olmycam hangi kiyafetleri istiyorsan soyle komsuya vereyim de ondan al nasıl olsa beni görmeye gelmiyorsun diyin. Yuzsuz insanlar çok itici.
Acikca soyle imalarla anlamamazliga vurur cunku. Vermek istemiyorhm de. He ondan sonra vermedigin icin kotu olursun senle konusmaz o ayri. Ama emin ol boyle birini kaybettigin icin hic pisman olmazsin. Duzgun biri olsa boyle davranmaz cunkuYa bikere bahane uydurdum tatile giderken geldi valiz hazilicsm ne getiririm bilmem sonra alirsin dedim simdi hazirla valizini bende yardim ediyim dedi olmaz dedim ben gun boyu yaparim simdi gec oldu o kadar cok israr ediyoki hic anlamiyo vermek istemedigimi
diyeceksinHic hayir diyemiyorum sanirim akillanmam laziiim