---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Cnm benim ya aaynaa aaynaa allah gönlüne göre versin kuzum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLEMİZİN HAYIRLARLA İNŞ ...
arkadaşlarla bir konumuz olsun ya bir uzun uzun uzayan konumuz olsun canımızın sıkıntısı üzüntülerimiz sevinçlerimiz alakalı alakasız yazılarımız biz kadınların her zaman konuşma ihtiyacı var

Bende geldim kızlar nasılsın ayna cim kizlarr yarın 2. Tüp bebek tedaviye başlıyorum bana da dua edermisinniz :)
ay canım aklımda olanlardansın hep zikir çekiyorduk ya inş hayırlısıyla bu sefer hayırlısıyla canım Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına kavuşturur seni de bizi de isteyen herkesi de amin..
yarın mı transfer olacak canım

iyi olmaya calısıyorum abla duanda unutma :KK3:
yok canım benim unutur muyum hayırlısıyla kardeşlerimi gelin edeceğim dostlarımı da kendimle birlikte bebek isteyenleri de bebek müjdesini alacağız inş iş isteyenlere hayırlı iş ev isteyenlere hayırlı ev sağlık sıhat huzur mutluluk iman kursak en önceki duamız tabii imanlı bir hayat ve imanlı ölüm imanlı ahiret inş amin
artık buradayız dostlar...
parmaklara kuvvet :KK70:

ay canım aklımda olanlardansın hep zikir çekiyorduk ya inş hayırlısıyla bu sefer hayırlısıyla canım Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına kavuşturur seni de bizi de isteyen herkesi de amin..
yarın mı transfer olacak canım
Amin canım insallah.. yok benim dondurulmuş embriyom yoktu :KK43: tedaviye sil baştan basliyoruz

Amin canım insallah.. yok benim dondurulmuş embriyom yoktu :KK43: tedaviye sil baştan basliyoruz
hayırlı olur inş canım transferinde haberdar et muhakkak birkaç gün öncesinden herkes dua eder sağolsun ben burada kimsenin dua etmediğini görmedim kolay kolay ALLAH yar ve yardımcısı olsun dese bile yeter kimin nefesinden çıkan olur ALLAH'IN katına kolay ulaşır bilemeyiz

ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLEMİZİN HAYIRLARLA İNŞ ...
arkadaşlarla bir konumuz olsun ya bir uzun uzun uzayan konumuz olsun canımızın sıkıntısı üzüntülerimiz sevinçlerimiz alakalı alakasız yazılarımız biz kadınların her zaman konuşma ihtiyacı var

tabi ki hepimiz burdayız :)

hayırlı olur inş canım transferinde haberdar et muhakkak birkaç gün öncesinden herkes dua eder sağolsun ben burada kimsenin dua etmediğini görmedim kolay kolay ALLAH yar ve yardımcısı olsun dese bile yeter kimin nefesinden çıkan olur ALLAH'IN katına kolay ulaşır bilemeyiz
Aynen canım birbirimize dua etmek daha hayırlı tabiki haber ederim sizler benim iyi niyetli arkadaşlarımsiniz Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı versin.. Rabbim tüm evlat isteyenlere de bana da hayırlı Salih sağlıklı evlatlar verir insallah

X