Haydi zmir!...Buluuyoruz......

pinkstar canım lısteyı sayfanın başına tasısan yanı ilk sayfaya tasısıan daha iyi olmazmı

slm kzıalr gelıyonuz dımı buluşmaya tulın ozledım canım senıyaa

pinkstar canım lısteyı sayfanın başına tasısan yanı ilk sayfaya tasısıan daha iyi olmazmı

ok canım yaptım..daha iyi olur haklısın

gelenler-gelebilirim diyenler son listeler taze çıktı sıcak sıcak :)
yengeçburcu(bir ümit),evcadısı,lirikgüzel,cennet35,gulsahgrafik,gunes55,tuliny,bumuyani,hera,theshe x2,sblue,strawberry 35,aysenfatos,hakarka,zeliha,derus,peri ,sihirsensin,cekhu,obensi,gunicen....
inşallah bir yanlışlık yoktur listede....listemde bu isimler var gelecek olupta adı olmayanlar iletirse sevinirim..gelmeyeceğini iletipte listeden kaldırmayı atladığımda olabilir bu arada...bilgilerinize hanımlar......

Son düzenleme:
benim nickimin yanına x2 koyabilirsin canımm, arkadaşımla geliyorum :dilcikar:

canım sen naısl tanıcam dıyordunya sne resmını koysana buraya sonra sılersın sendne sonra gelens neı tanımış olur hem

şimdi değilmisin?yeni arkadaşlar gelecek mesela beeeennnn CADIARZU benimle tanışacağın için heyecan yok mu yaniii kaydirigubbakcemile3

tanışacagım içintabıkı heycanlııym her buluyşma ayrı bı guzellık ama ilkkez buluşmaya gelmek ayrı bı sey ya.
yarın sblue ye sorarrız bak onu bıktırmıştım ben....

slm kzıalr gelıyonuz dımı buluşmaya tulın ozledım canım senıyaa

canım eşimin ananesini hastaneye kaldırmışlar tansiyonu epey yükselmiş..
şimdi yanından geldik..
iyi gibiydi sabah çıkarıcaklar sanırım..
onunla ilgili bir sorun olmazsa geliyorum..
görüşmek üzere opuyorumnanaktan

cok ıstemıstım bende gelmeyı ama gelemıyorum babaannem yogun bakımda
ınsallah bı daha kı bulusmada bende olurum..
ıyı eglenceler..

herkese gunaydın buluşmanın guzelleri nasılsınızzz ben bugun buluşmanın hurmetıne erken cıyım .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…