sakaryayı bilmem ama istanbul pendikte harika bir doktor var ...ben sakarya'da yaşıyorum kızlar.. vajina daraltma ve dudaklarını küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.. sakarya'da bu ameliyatları yapan doktor varmı bilgim yok fakat başka şehirde bu ameliyatları yaptırmış memnun kalmış arkadaşlar bana yardımcı olun önerilerinize ihtiyacım var :)
sakaryayı bilmem ama istanbul pendikte harika bir doktor var ...
istanbulda yesim yercok isinin ehli
kusura bakmayın bayagı gec gördüm :) yazıyı pendik bölge hastanesinde cüneyt bey soy isim aklıma gelmedi şimdi ama bir kişi bile kötü demedi o kadar arastrdım cok basarılı bir doktr arastrın istersenzzgünaydın bebeğim.. kim o doktor acaba?
nasıl bulabilirizki soy ismi olmadan? istanbulda hiç tanıdığımda yokkusura bakmayın bayagı gec gördüm :) yazıyı pendik bölge hastanesinde cüneyt bey soy isim aklıma gelmedi şimdi ama bir kişi bile kötü demedi o kadar arastrdım cok basarılı bir doktr arastrın istersenzz
Yeşim hanım Kadıköy'de canım. Vajınoplastı ve labıoplastı her iki ameliyat ı bana 8.500 fiyat verdi..fiyatları ve bulunduğu semt hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Yeşim hanım Kadıköy'de canım. Vajınoplastı ve labıoplastı her iki ameliyat ı bana 8.500 fiyat verdi..
Evet ,4000 ve 4500 fiyat toplam 8.500 tutuyor. Bakalım Hasan beylede görüşeceğim o ne diyecek .offf çok yüksek( meme büyütmeyi 5 bine oldum