Cilt Bakımı Ürünleri haydi kızlar kullandıgımız ürünleri yazalım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
slm arkadaşlar takip eden olmuşsa dermokozmetik ürünlerden ne kadar memnuniyetsiz oldugumu yazmıştım okuduysanız,gelin bir liste çıkaralım kullandıgımız ve memnun oldugumuz ürünleri ben avene ve vıch kullandım hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum.

yıkama jeli ve peeling olarak exfoliac kullanıyorum şakkıdı
inanılmaz memnunum fitatlarıda piyasaya göre inanılmaz uygun
----jel 30 ytl -----

akneli bir cildiniz varsa kreminide kullanabilirsiniz çok faydalı oluyor
süprizzzzz

cilt tipim:karma temzileyici:rosanse köpük tonik:rosanse saf gül suyu nemlendirici:karar veremedim normaderm yeni bitti hiç bir işe yaramadı maske:dogal maskeler güneş koruyucu:la roche posay ama degiştirecem tavsiyelerinizi bekliyorum

cildim karma. alnim burnum ve cenem yagli yanaklarin kuru cilt tipi
yves rocher bio specific regulation aridirici ve temizleyici tonik+matlastirici gunduz kremi
yves rocher kayisi cekirdekli peeling maske (carsamba gunleri)
sivastan gelen kille maske(pazar gunleri)
soyulma olduysa pantenol pomad kullaniyorum.a.s.

Son düzenleme:
slm kızlarr ben de birçok urun denedim ve en guzelleri exfolıac ve dermalogıcaydı yaglı bir cildim var ve cozumu bu urunlerde buldum

benim cildim problemli eyylülcüm nerden alabilirim o dediğin ürünü fisfisfis
kullanmadığım şey kalmadı sinir oluyorum :çok üzgünüm:

ha bu arada piyasada ne kadar marka varsa hepsini kullandım diyebilirim
lancome, clınıque, biotherm vs. vs. hiçbiri cildime yaramadıbenneyaptımki
en son dermatoloğum bana bunu tavsiye etti kendide kullandığı içina.s

exfoliac bende kullandım..mükemmel..ama uzun zamandır rosense temzileme köpüğü kullanıyorum çok hafiff..o da çok güzel

bende 1 bçuk yıldır amway artistry 3lü arındırıcı setini kullanıyorum..
hiç aksatmadım bugüne kadar her gün özenle kullandım..
çok ama çok memnunum sengözlerimebaksanab

yıkama jeli=avene clenenca
tonik=avene cleanence
nemlendirici=avene clenence
peeling=avene cleanence
güneş kremi=avene cleanence
göz kremi= sadece gündüz dior hydraction spf 20
avene de çok memnunum,cildimi kendine getirdi diyebilirim,gündüz dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyuculu göz kremi ve yüz kremi kullanırım

cilt tipim: nemsiz,hassas ve karma

yikama jeli:la roche posayin physiologisch serisi,bitmek üzere,simdi ise avenenin yikama jelini aldim.
nemlendirici:la roche posay hydraphase,buda bitmek üzere yeni olarak avenenin nemlendiricisini aldim cok memnun kaldim,denemistim.
peeling:avene(süper birsey)
thermalspray:la roche posay(cildi ferahlatiyor,tavsiye ederim,özellikle banyodan sonra,yada makyaji temizledikten sonra cilde cok iyi geliyor)
günes kremi:la roche posay ve avene.
fondötenimde:la roche posay ve aveneden.

bu iki markadan cok memnunum.

Ben şu an OLAY'i kullanmaya başladım.
Daha bir kaç gün olduğu için cildime yarayıp yaramadığını bilmiyorum, ama cildim yumusacık ve sanki daha güzel olmuş gibi geliyor.
Cilt tipim karma, tavsiye üzerine bu markayı aldım çok iyi oldugunu söylediler tabi denemeden bilemiyoruz ne yazık ki Arkadaşımın cildine iyi gelen bi ürün bana pek yaramamıştı =(
Aynı zamanda Rosense doğal gül suyuda cildime iyi geldi hala kullanıyorum :)
Nemlendirici olarakta dogal gül kremi iyi geliyordu, ama şimdi OLAY setini aldığım için onun nemlendiricisini kullanıyorum, bakalım bu nasıl olucak =)

Temizleyici:Clinique sabun+tonik2
Peeling:lancome Exfoliance Clarte
Nemlendirici:lancome Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Fluid,Darphin hydraskin serum
Maske:lancome Masque Hydra Intense(nemlendirici),Nina Ricci perle (aydınlatıcı),Clinique emergency (temizleyici)
Gündüz krem:Lancome Hydrazen Neurocalm Soothing Anti-Stress Moisturising Cream (nemlendirici antistress kremi),Clinique Superdefense Triple Action Moisturizer spf 25
Gece krem:E.Arden owernight serum+Lancome Hydrazen Neurocalm Soothing Anti-Stress (gece)
Göz çevreior hydraction spf 20,Darphin lifting firming serum

Bunlar sadece cilt bakımı

selam arkadaşlar ben avon ürünlerini kullandım pek memnun kalmadım daha sonra internette satılan dali adında bir krem kullandım oda pek işe yaramadı galiba en iyi yol bir doktaorun görmesi çünkü o kadar çok ilaç varki bunların herbirini kullanmaya kalksak ne paramız yeter ne ömrümüz yine arştırıyorum maderma adında bir krem buldum ama henüz almadım amerikadan geliyormuş ve çok etkiliymiş kullanan varsa lütfen sonuçları yazsın

yıkama jeli= innova (hiç memnun kalmadım,bir an önce bitsin diye bol bol sıkıyorum,bitince ya sebamed ya neutrugena alıcam,en çok memnun kaldığım ürünler bunlar)
tonik= neutregena deep clean (memnunum)
peeling= clarins doux peeling visage (memnunum)
göz kremi= neutrugena (memnunum,son derece hafif)
gündüz kremi=the body shop e vitaminli renkli nemlendirici (çok memnun değilim,cilde homojen dağılmış bir renk sağlamıyor)
gece kremi= acıbadem(aşırı memnunum,sabah kalktığımda cildim pırıl pırıl görünüyor)
el kremi= arko yoğurtlu böğürtlenli krem(kokusunu beğeniyorum)
vücut kremi= the body shop kenevirli body butter(yumuşacık yapmasına yapıyor ama kokusu fena )

Yaklaşık 3 aydır Ekodost ürünlerini kullanıyorum,önce temizleyicisiyle başladım,nemlendirici ve cilt sıkılaştırıcı ve şimdide kırışık önleyici ben gayet memnunum,o kadar pahalı kremlere boşa para veriyoruz,hem bitkisel ürünler hemde çok güzel tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…