Haydi hollywood diyeti yapalim

Mayonez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
441
467
Yarın hollywood diyetine basliyorum :kk77: Gitsin kilolar gelsin 40 beden kıyafetler :halay:
En azindan simdilik :KK9:

Ilk gun biraz sıkıntılı gecti ve geciyor Sabah kati meyve sikacaginda armut ve erik sıktım Ama tadini hic begenmedim O yuzden cappy visne suyu ictim 1 bardak Daha sonra 1 şişe sade soda ve su ictim Ancak dayanamayip 5 6 kadar incir yedim Aksam 40-45 dk kosu bandinda yuruyerek bunu telafi edicem insallah

Diyette ilk gunu atlattik O incirleri yemesem daha mutlu olurdum ama neyse
Dunku kilom 72.700
Sabahki kilom 72.200 :KK76: -500 gr gunu kapattim Belki yarin 71 li rakamlari gorurum tartida :KK5:

:KK66: Bugünde aksam oldu Gunu 1 bardak visne suyu 2 bardak limonata 1.5 haslanmis misir 1 turk kahvesi ve suyla gecirdim Birazdanda yesilcay icerim ve günü bitirirm
Bugun kosu bandinda 55 dk(4.6km) yurudum Dayanamayip tartildim 71.800 geldim Sabah 72.200 gelmistim Bakalim sabah kac kilo gelicem:rapci:

Gunaydinnn 😊 Az once tartildim ve 71.700 geldim :KK76:71 leri gormeyeli uzun zaman olmustu Dun aksam yazdiktan sonra yesil cay icmeye firsat olmadi Aksam birde cocuklar kokorec yiyelim diye tutturunca kokorecciye gittik Masada salatalar tursular icecekler ne isterseniz vardi Ama ben ne yaptim... Kafami telefondan kaldirip bile bakmadim Onlar yedi ben kokusuyla doydum zaten Azicik ucundan alsam ne olur ki demedim Ucundan diye baslar sonra bi bakmissin herseyi yemissin O yuzden kendimle gurur duyuyorum :super: yoksa bu 71li sayilari ertelemek zorunda kalırdım Zamaninda yedigim yemekler borekler tatlilar bu hale getirmedimi zaten bizi O yuzden birazcik sabir ve irade lutfen
Yapabiliriz basarabiliriz :KK9:

tebrik ederim canım 2 günde 1 kg:KK9: ayrıca azmin ve sabrında takdire şayan inşallah devamı gelir ben getirememiştim bu sefer olacak inşallah bir bakmışsın 6.. lı rakamları ucundan görmeye başlamışsın ahh ahh :KK66:

Basarirsin icten istersen eger
Ben 2018 ocak ayinda 81.400 ile diyete basladim 1 mayıs gunu 66.900 gordum tartida Sonra ne oldu Bi rahatlama bi boşvermişlik hooop oldum yine 77 Bu sefer 80i görmeden baslayayim dedim Hamileyken 80 olan ben simdi bogazla 80i gectim Kizken 50den yukari cikmazdim Şimdiyse degil 50 60 bile olsam şükür dicem Boyumda kisa zaten 1.57 kiloda olunca bodur tavuk gibi oluyorum :KK48: Birbirimize destek olalim ve kurtulalim su kilolardan
Elbise giyip gezen incecik hatunlari gorunce deli oluyorumm:sinirli::sinirli:

bende evlendiğimde 58 kiloydum 4 ayda dediğin gibi boğazdan 78 e çıkmıştım sonra bir irade bir gaz 59 a düştüm ama nasıl olsa veriyorum istersem yaparım rahatlığıyla 78.4 oldum az dikkat akşamları az yeme 76.2 gördüm holyywoodla 3 günde 73,7 olmuştum ama sonra yine boşlama derken bu sabah 75.1 le tekrar başladım 58 olmak istiyorum :KK43:
boy kısa olunca dediğin gibi kilo direk ortada gibi duruyor çok şükür o konuda 1.67 olduğu için senden biraz daha halliceyimdir görünüşte
denize gitmeyi çok severim ama o hatunları görünce bende aynı şekilde deli oluyorum :sinirli::sinirli:

Sabah 1 kupa yesil cay 1 salatalik 1 domates 1dilim tam bugday ekmegi 1 tatli kasigi krem peynir yedim
4 gibi domates marul ve sogandan olusan salata 1kucuk tabak sogan ve biberle kavrulmus tavuk yedim Nefsime dayanamayip 1 cay bardagi kola ictim
Bugunluk yiyecegim bu kadar diye planliyorum Eger cok acikirsam soda icip bastirmayi deneyecegim
Simdilik bu kadar... :KK66:

Sabah 1 kupa yesil cay 1 salatalik 1 domates 1dilim tam bugday ekmegi 1 tatli kasigi krem peynir yedim
4 gibi domates marul ve sogandan olusan salata 1kucuk tabak sogan ve biberle kavrulmus tavuk yedim Nefsime dayanamayip 1 cay bardagi kola ictim
Bugunluk yiyecegim bu kadar diye planliyorum Eger cok acikirsam soda icip bastirmayi deneyecegim
Simdilik bu kadar... :KK66:
Maşallah tebrik ederim sonuçları heyecanla bekliyor olacağım :KK66:

Bu gunde aksam oldu Malasef kosu bandim bozuldu Bende kendimi parka attim 1 saatlik yürüyüş yaptim Birazdan 1 fincan yesil cay icer gunu bitiririm Ama bugun sanki gram bile veremedim gibi sabah gorucez artik 🎃

Gunaydinnn Bastan soyleyeyim kilomda degisiklik yok Hala 71.700 Niye boyle olmadi anlamadim ama moral bozmak yok Diyete devam her sekilde Sadece yuruyus yapmaktan dolayi ayagimda cikan yara beni dusunduruyor Eger yürüyemezsem nasıl eririm Neyse fazla kafa yormayayim

Hala 71.700 takıldım kaldim bu kiloda gr gitmiyor :KK43: bu yuzden 1 gunluk sivi detoksu yapicam belki bi faydasi olur Ve kabizim offff

Birkaç güne ben de denemek istiyorum bu diyeti.
Devam eden arkadaşlar nasıl gidiyor? Kaç gün yaptınız?

X