Haydi Hanımlar Mutfak Perdelerinizin Fotolarını ekleyelim

gxoxlgeler

Tekvandocum ve ben
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
453
10
39
Haydi hanımlar mutfak tüllerinizi,perdelerinizi storlarınızın fotolarını ekleyin.
Ben eklemeyeceğim çünkü memnun değilim sizlerden fikir almak isterimkaydirigubbakcemile5

bende yenı evıme tasıncam bılgı olurdu benım için ama kımse ler yokkk

daha 2 gün önce aldım.sadece10 lira:)))rustiğe taktım

URL=http://img245.imageshack.us/i/fotoraf000013.jpg/]
[/URL]

ben foto çekmedim ama mutfak penceremde bambu stor kullanıyorum. koçtaştan almıştım. bunun dışında başka hiçbirşey yok yani ne tül ne fon sadece bambu storlarım var. bilginize sengözlerimebaksanab

buda benımkı
daha önce cekılmış bir resımm ama perdem gözukuyor yeterı kadarr

Eklentiler

• $Mutfağımm.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 163
mutfak perdesi için stor begeniyorumm...evlenince sadece mutfak perdemi stor alcam geri kalan yerlerrr tavandan yere tül olcak inş..

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum herkeze merhaba. 2 ay sonra kendi evime taşınacam odaları rustik salanu ise katlanabilir perde yaptırmayı düşünüyorum sizden fikir almak istiyoru sizce rustik fikrim nasıl ve bu katlanabilir perdelerin yıkanışı zormu ve ütü istiyormu bilgi verirseniz sevinirim

Canım hoşgeldin öncelikle.Fotoğraf makinem bozuk olduğu için fotoğraf ekleyemicem ama ben de katlamalı perde kullanıyorum evde,çok rahat öncelikle ve çok şık duruyor.Temizliğine gelince 6-7 ayda bir yıkasan yetiyor,tabi evde sigara içilmiyorsa.Çubuklarını çıkarıp,iplerini söküyosun.Yukarıda cırtcırtları var onu da tülden ayırınca yıkamaya hazır.Normal tül yıkar gibi makinede yıkadiktan sonra çıkarıp ütülüyorsun ve başta tülü mekanizmadan ayırırken yaptığın işlemlerin tersini yapıyorsun.Yukarıya cırtcırtlıyosun,iplerini bağlayıp,çubukları geçiriyorsun.Tülü çıkarmak ve geri takmak benim yaklaşık 15 dakikamı falan alıyo.Tavsiye ederim,yeni evinde de güle güle otur...

DESPO perdeye bayıldım güle güle kullan canım
tam benim tarzım yaa kaydirigubbakcemile5

fotosu yok kızlar ama çekince eklerim ( ben biraz klasik yaptım stor artı meyveli mutfak tülü artı mutfak perdesi ) kötü mü olmuştur sizce bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…