HAYDİ HANİMLAR DANS EDEREK ZAYİFLİYORUZ !

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
Dans ve pilates yapiyorum bir haftadir cevremde sadece dans ederek bile eriyen insanlar var benim gibi koşu bandinin üstünde nasıl sıkılmadan bi saat durabileceginizi düşünüp isin icinden cikamayanlar atin kendinizi salonun ortasına acin son ses en sevdiginiz bunu iyi oynuyorum dediğimiz müziği.. Ki bu tamamen severek yapmaniz adina iyi oynamaniz bile şart değil keyif alarak dans adi altında müzik eşliğinde spor iste haydi baslayalimm birlikte ilerleyip sonuçları paylasalim :spor::spor::rapci::-):KK71:

Ben yeni uyeyim canim direk bunun icin kayit oldum :) zayiflama konusu da bi derttir ama bakis acisi tabi :KK71:
Hem yeni uyesiniz. Hem konuyu yanlış yere açıyorsunuz. Hem de sizi uyaran eski bir üyeyi ukala ukala tersliyorsunuz.

Bakın çok basit anlatıcam.
"Çok sismanim. Bir türlü kilo veremiyorum" diye konu açılabilir buraya..Çünkü bu bir derttir.

Ama sırf öneri vermek için konu buraya açılmaz..Çünkü öneri bir dert degildir.

40 iq düzeyinde anlattım. Umarim anlamissinizdir.

Sahip ediyorsa sizi söyleyin ben de biraz bekleyip eskiyip yazayim bi kez daha baktim uyaridan sonra zayiflamak yazdim hep konularin sonunda bi derdim var yaziyo napmak lazim onu da söyleyin bari indim sayfadan asagi yeni konu aç dedim boyle kizacaginizi bilsem dikkat ederdim kusura bakmayın :KK66:)

Hoşgeldin canım. İlk arkadaş kötü bişey yazmamış sana. Ama olsun sen de zamanla bizim gibi saldıray olursun merak etme :halay: Olur böyle yanlışlıklar.

İnanin elli defa cikip baktim yukari nerde ukala konusmusum nerede argo kirici davranmisim diye neyse insanlarla tartışmaya gelmedim sonuçta çok çok farklı niyetle gelmiştim büyük yanlis yapmisim demek ki bu kadar tepki boşuna degildir :KK51:

40 iq üzerinde anlatacak kapasitede olsaydiniz bana ilk yazilanin da ukala bi şekilde olduğuna dikkat edebilirdiniz. Ben kişiye yönelik bi konu mu acmisim art niyetle sanki boyle tepki aliyorum. Argo ve kirici da konusmamisim. He benim yeni üye olmam sirf benden önce kayitlisiniz diye boyle konuşma hakkina
Sana ukalalık yapmadım. Konunun yeri burası değil dedim. Ama şimdi sinirlendim işte:duduk:

Hastalıklarla, ölümle baş etmeye çalışan, aldatılan, terk edilen, boşanan, geçim derdi olan kadınların "DERTLEŞTİĞİ" bi platformda "ayy haydiii kızlarrrr dans zamanı" diye saçma sapan konular açma diye güzelce uyardık. Madem yeni üyesin, aç site kurallarını bir oku.

Hoşgeldin canım. İlk arkadaş kötü bişey yazmamış sana. Ama olsun sen de zamanla bizim gibi saldıray olursun merak etme :halay: Olur böyle yanlışlıklar.
Çok tesekkurler hoş buldum mm :KK19: tesekkur ederim bilgileriniz için bunu demek yeterli iste ne olacak ki boyle söylense :) sağolun tekrar :*

Ben de zevk için dans edin diyorum kilo derdimizden kurtulalim diye değil dimi zevk için boyle bi bolum varsa yönlendirin de bari oraya gidelim. İnanmiyorum ne niyetle gelelim burada iki dakikada hasta insanların boşanacak dert sahibi insanların düşmani ilan edildim :O tuhaf

Siz tartisildiginda yaninda karsinizdakini haksiz cikarcak çok zeki bi bayansiniz bende iste tam olarak bu iq yok :) muhattabim degilsiniz.

Hosgeldnnnn benimde kilo problemim var spora gidiorm zumba ya giriyrm bazen baya ter atılıyor fakat kilo vermekte zorluk çekiyorum ama dans gerçekten ii fikir inşallah istedgn kiloya ulaşırsın canm kim ne derse desin buda bu dert illa oflayip puflayp kilolym bilmem ne die anlatlnca dert olmuoki bu şekilde pozitif yaklasms olman daha güzel bence

Tesekkur ederim bu yorumunla da bi kez daha yeni gelene yuklendiginizi gosterdigini. Bazen aciklamama bile gerek kalmiyo ne hoş :) ben yanlis alintilayarak yeni olduğumu kanitlamisim sen boyle bastırarak kidemli mi oluyosun boyle mi davranilmasi gerek alay edilerek :)

X