Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kaç günden beri para atamadım kumbaraya,cüzdanımda bozukluklar taşıyor kumbarama atarım diye harcamıyorumda bir gün toplu atım yapcam bu arada yılbaşında son 2 rakamı tutturdum onuda kumbarama atıcam, toplayıp yazarım,hayırlı birikimleriniz olsun

dün birikimimi 105 liraya tamamladım üstüne 10 lira attım
bugün de 10 lira attım ha gayret bu ay alıcam altını

evet arkadaşlar aylaaaar ve aylaaar sonunda ilk çeyreğimi aldım. bu kadar gecikmezdi ama kumbaraya para atma konusunda pek titiz davranmadım ondan oldu. artık daha hızlı olmaya karar verdim. her kese bol birikimler...

evet arkadaşlar aylaaaar ve aylaaar sonunda ilk çeyreğimi aldım. bu kadar gecikmezdi ama kumbaraya para atma konusunda pek titiz davranmadım ondan oldu. artık daha hızlı olmaya karar verdim. her kese bol birikimler...

hayırlı olsun tatlım ayıptır sorması ne kadara aldın:)

çeyrek ne kadar acaba beklemeli mi almalı mıyız ?

aslında bende bunu merak edıyorum bırıkım ıçın eşımle bılezık almaya karar verdık benım çeyreklerımden ayrı ama ya altın duşerse dıye de duşunuyorum ama almassamda para çar çur olur dıye korkuyorum hayırlısı olsun bakalım bı duşuyo bı çıkıyo

evet canım ben de bu yüzden almak istiyorum..

çeyrek için ayırdığımız parayı sıkışıp harcamayalım diye.

waoooooouuuw süpermiiş benimde var böle projelerim tabi kendi kendime ama artık yalnız değilim anlaşılan

evet canım ben de bu yüzden almak istiyorum..

çeyrek için ayırdığımız parayı sıkışıp harcamayalım diye.

ben bugun gıttım kuyumcuya 113 dedı çeyreğe cumhurıyet altını 475 dedı yuh dedım
ben bılezık aldım eşımle yaptımız bırıkımde altının gramı 69 tl mış zorla 66,5 tan aldım
belkı duşer ama olsun zaten uzun vadelı aldım

altın bi miktar düşmüş arkadaşlar bizim için iyi almak kolay olacak

kızlar çeryek 113 tl mi :O ben zarar mı girdim yani bu ayın başında almıştım 117 tl :O offf şu sıralar altın almazsam mı acaba?

slm kızlarr
istanbulda olanlarınız ıçın yenıbosnada kuyumcukent var altın daha hesaplıymış orda annem geçende ordan almıştı hesaplı almış aklınızda bulunsun

Merhaba herkese ; Eskisi gibi birikim yapamıyorum . İşimden ayrıldığımdan dolayı . Bugün 3,5 tl attım kumbarama . İnşallah yakın zamanda birikim yapmaya devam ederim .

Merhaba herkese ; Eskisi gibi birikim yapamıyorum . İşimden ayrıldığımdan dolayı . Bugün 3,5 tl attım kumbarama . İnşallah yakın zamanda birikim yapmaya devam ederim .

günlerdir ihmal ediyorum ceza olarak hemmen bir 10 lira attım :13:

bu konuyu yeni gördüm bende biriktirmek istyrm ben o zaman şubatın 15 ine kadar biriktirirsem para bir ay olmş oluyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…