Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ocak ayı için bende yazılmak istiyorum arkadaşlar nasıl oluyor nasıl işliyor burası.biri bana anlatabilir mi??

Malesef aralık ayı için altın alamadım Ama kumbarama bozuk para atıyorum . Bugün 2 tl attım

Merhabaaa bayanlarrr bende aranıza katılmak istiyorumm
belki çeyrek alamam ama para biriktirmiş olurum akşamları eşimdende alıcm bozuklukları. ben ocak maaşımı aldım bitti bile
8,60 tl attım kalemliğimeee evdede ayrı kumbara yapıcam haydi bismillah

bende yeni iş buldum.altın düşerse altın almayı planlıyorum.ama altın çok yüksek şuaralar altın almıcam çünkü ekimde bozdurulcak birikimlerimi söylicem.

merhaba kızlar bende bu ay bır altın aldım dahada alamıycam toplamda 15 çeyrek oldu benım başladımdan berı lısteye eklersın benı lahanacım.

bende geldim bende... Ben her ay bi çeyrek alıyorum hemen aybaşı maaşı alır almaz alıp atıyorum kenara kumbara sistemini çocukluktan beri denememiştim mantıklıymış kimbilir o hiç gözüme çarpmayan bozukluklar çok değerlenir... :)

selam arkadaşlar bende epeydir uğrayamıyodum.İnş bu ay uğramak nasip olur :)

Bu arada altın düşerse diye bekleyen arkadaşlar, bence beklemeyin düşmemem ihtimali yüksek şu sıalar.
Geçen bi ekonomisti dinleim kimse altına borçlanmasın zararlı çıkar diyordu.Keşke diyorumki altın 100 lirayken düşecek beklentisinde olmayıpta alsaydım bi kaçtane.Şimdi kardaydım eminim.Alan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum.

Hoşgeldin cnm Burasının gerçekten faydası oluyor . Önceden önemsemediğin bozuk paraların değerini anlamış oluyorsun . Benim odamda tam 4 tane kumbara var Hepsini doldurmak istiyorum . Çok keyifli oluyor. Bir tanesini doldurdum bile

hay maşAllah

ben birini anca dolduruyorum :92:

Arkadaslar benide tekrara yazabilirmisiniz? Bende biriktiriyordum ama tup bebek isi falan cikti, sonrada isi biraktim birikimde arada kaynadi tabi.... Calismadigim icin cok biriktiremiyecem ama ufakta olsa atiyorum su an yine.... Bu arada binbir zorlukla biriktirdiginiz paralarinizi en iyi gunlerinizde..en iyi sebepler icin kullanirsiniz umarim Herkese sevgiler..

Bende katılmak istiyorum kızlarr...Aayrı ayrı iki arkadaş grubuyla gün yapıoruz çok deil ayda 50 lira ..iki gün oldugu için ayda 100 oluyo tabi: )

Gecen ay bendeydi gün tam altın aldım..Bu ayda diger gün bende bundada tam altın alıcam..Ama daha sonraki aylarda ekstra bir çeyrek almayı düşünüyorm..Diğer türlü paracıklar çarçur oluyo..

seninde bereketli olsunnnn cnm
lahanam pıtırcıkım aralık ayı için bana da 500 tl yazar mısın
ooo maşaşalahh yazmalım:)

saol canımm darısıda sana hemşomm nasılsınnn

bende size katılıyorum ay sonunada yaklaştık ama olsun öteki aya alırım bende

şimdi ben burdada güne katılmış oldum yani 3günüm oldu bana biraz ağır olcak diğer ikisi toplam 400tl bunla ortalama 500 yapıyo ama olsun kocacımın sigara paralarından tırtıkların

Son düzenleme:
kızlar müjde altın yavaş yavaş düşüyo hha gayret bize 2lira düşmüş 3günde

şimdi 19.4 tl attım bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…