haklısın canm insanoğluyuz yaşadıklarmzdan korkularımızz olur . Fakat rabbm istemedikçe birşey olabilirmi hiç . Oyuzden içini rahat tut . Sağlıklı bi bebek asla düşmez .
10 haftalik hamileyim kismet olursa 3. Cocugum olacak3 kilo aldim ama 4 aylik hamile gibi karnim var dun hidip hamile giyimi almak zorunda kaldik esimle 2 haftadir uzerime kiyafetlerim olmadigi icin psikolojim bozulmus kendimi eve kapatmistim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.[/QUOTE
Ayy ne mutlu sana bende hamile kiyafetleri alacaim gunu sabirsizlikla bekliyorum
Evet canim benim de ilk gebeligim
Offf o hareketler ilerleyen aylarda kaburgana dogru olunca nefes kesiyor resmen ama cok mutluluk veriyor yaa
Hissedersin bir iki haftaya insaallah canim birazcik sabir. Nutella minikleri cok hareketlendiriyor bu arada
Ben ne zaman nutella yesem fildir fildir
ayy insaallah ya biran önce hissetmek istiyorumkaburgam falan agrisin hic önemli degil ,Nutella yerim yerimde bu kilolar ne olcak hic bilmiyomm
Ins yaa hamile oldugumu ogrenmeden bi gün once bahar temizliğine kalkistim o yorgunlukla bisee olmadi artik olmaz diyorum ama bi yandan da Kötü dusuncelerimi atamiyorum
canım senin şu an tam 6+0 haftalık. yani 6 haftayı bitirmişsiniz. ama b hcg yi ne zaman yaptırdın? baya olmuştur heralde dimi??? aramızda 2 gün var bu arada :))) sen 28 şubat-ben 2 mart
dr.a gittin mi?
mrb arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim asiri derece kusmalarim oluyo 4 bucuk kilo verdm bebegm sag tarafimda sadece minicik karnim cikti birazda goguslerim buyudu
Merhaba kizlar, bende 15. hafta hamileyim, 3 kilo aldim. Ilk aylar icin cok degil diye dusunuyorum. Ya da kendimi mi kandiriyorumAmaaa bugunden itibaren spora basladim, pilatese gidiyorum ve bugun cooook iyi geldi. Inss sonuna kadar devam ederim, kolay dogum sagliyomus diyolar
Emzirdikce gidiyormus kilolar
iki yasina kadar full emzircez canim baska yolu yok
Kiz mi erkek mi seninki?
17 haftalikken Doktor kiz dedi eger degismesse , burada hep okudum cok degisen varmis kafam karisti bende daha bisey almadim kiyafet falan
Ben de cok istemistim hamile platesine gitmeyi ama yasadigim sehirde sadece hocayla özel ders yapabilme imkanim vardi. O da cok pahaliya geliyordu bir de evime yakin degildi spor salonu gidemedim. Ama super sen baslamissin elbette deli gibi etkisi olur olmaz mi...
Evet kendimi cok iyi hisediyorum, spor ve yuruyus yaparken. Senin gitmeye firsatin yoksa, evde de yapabilirsin. Internette bi suru egzersizler var, haftada 3 gun zaman ayirip yapabilirsin. Hamile egzersizleri yaz googlede bi suru sey cikiyorBu arada bugun erkek bekledigimizi ogrendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?